diumenge, 7 de maig de 2017

UN POC DE TOT

¡Ja estem de volta! Ha passat un muntó de temps des de les anteriors entrades, per totes les festes que han hagut. Estes pasqües ha vingut la meua família de Saragossa amb alguns amics d'ells. Pel que hem hagut d'ensenyar-los València: l'oceanogràfic, el museu Príncep Felipe, la Malva-rosa, el centre...

D'altra banda no hi ha hagut cap novetat més. Després d'estes dos setmanes de festa hem hagut de tornar a la rutina, encara que la veritat és que no m'ha costat molt acostumar-me. He hagut de fer els exàmens que no vaig poder fer abans de pasqua pel fet que vaig tindre una cita medica. Però bo, encara no hi ha molts. Jo estic pensant ja en els exàmens finals, com es diu, estic esperant la tempestat després de la calma.

Hui és un dia molt especial, és el Dia de la Mare. Milers de xiquets s'han alçat corrent per a felicitar a sa mare i donar-li el seu regal. Però jo pense que està bé que hi haja un dia per a les mares, però també pense que no caldria fer-ho només en aquest dia. Hauríem de voler i cuidar a les nostres mares tots els dies.

Per altra part en la classe de valencià estem estudiant els pronoms febles que són molt útils per a l'examen del mitjà de valencià. Potser l'any que ve em presente perquè sinó se m'oblidaran les coses i després serà més difícil aprovar-ho.
I ja he acabat la meua entrada, fins a la pròxima.


Resultado de imagen de dia de la madre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada