dilluns, 8 de maig de 2017

QUE? COM ES FEIA?

Tornem a la rutina dels blocs després de moltes setmanes, i adivina que: he oblidat com fer blocs! Com t’ho dic, porte mes d’una hora intentant desenvolupar tot allò que he fet hui pel dia de la mare, però no hi ha manera, així que he optat per parlar de una manera general, un poc d’això i un poc d’allò.
Per una banda, estic molt il·lusionada amb les idees que tinc per a aquest estiu: viatjar al meu poble i al Marroc a més de redecorar completament tota la meua habitació. És el que més il·lusió em fa, però com que la habitació no es molt vella he de limitar el canvi a la pintura i els detalls. He decidit que la major part serà blanca amb detalls en un altre color, però encara no se quin color serà l’afortunat.
Però d’una altra en l’únic que pense és en les vacances d’estiu i per aquest motiu estic passant una etapa de vagesa total, no tinc ganes de fer res, a més de costar-me moltíssim possar-me a fer deures o estudiar. No m’està afectant molt a l’hora de traure bones notes però espere possar-me les piles en aquestes últimes setmanes i que la vagesa passe de llarg i no torne mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada