diumenge, 7 de maig de 2017

PRIMAVERA I EL CURS


Ja hem entrat en la primavera i s'acosta la fi de curs, dues coses que no deurien anar juntes.

Aquesta estació implica l'arribada d'uns dies preciosos, la fi de l'hivern i del fred i el començament de les bones temperatures. No obstant també arriba l'època d'al·lèrgies, de l'astènia primaveral i de les ganes d'eixir de casa i volar el catxerulo, bé, no necessàriament volar el catxerulo, però si d'eixir de casa.


I totes aquestes coses que comporta l'arribada de la primavera no són molt compatibles amb l'arribada dels exàmens finals. Jo, que sóc al·lèrgic, sofrisc molt durant aquests dies, tot el dia amb els mocadors i medicant-me cada nit per a frenar lleument els símptomes. A això cal afegir-li que amb el sol i la bona temperatura que fa em pareix un pecat mortal haver de quedar-se en casa estudiant i no gaudir del carrer, però bé, caldrà pecar per a traure el curs.


A més en el meu cas he de recuperar 6 assignatures, o al menys 4 per a passar a segon, així que estic posant el millor de mi mateix i a veure si és suficient, de moment pareix que estic millorant.
Però bé, el que toca hui, diumenge 7 de maig, és passar el dia amb ma mare, que per una vegada a l'any que li faça cas no crec que passe res i gaudir d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada