dilluns, 8 de maig de 2017

MAIG!!😎☀






Portem unes quantes setmanes sense fer prĂ cticament res, i aixĂČ no Ă©s bon senyal ja que se suposa que aquestes setmanes han de ser les mĂ©s estressants perquĂš nomĂ©s queden cinc setmanes i queden molts exĂ mens per fer. I a aquests exĂ mens cal afegir les recuperacions i les pujades de nota (encara que a totes les assignatures no hi han aquests tipus d'examens). 
Ahir va ser un dia molt important, el dia de la mare. En la meva opiniĂł em sembla molt bĂ© que es celebri una festa en honor a les mares, que sĂłn una de les persones mĂ©s importants per no dir la mĂ©s important de les nostres vides, perĂČ em dĂłna la sensaciĂł que s'ha convertit en una altra estratagema per als grans magatzems. Ja que aquesta festa l'associem amb regals i coses materials, i jo penso que hauria ser mĂ©s un dia dedicat totalment a elles. PerĂČ aquesta conclusiĂł tampoc Ă©s la millor perquĂš les mares es mereixen que tots els dies es sentin especials...
L'ALBUFERA DE VALÈNCIA, EN UNA POSTA DEL SOL








Per altra banda ja ens trobem al mes de maig i ja comença a notar-se la calor. Fa res estĂ vem abrigats fins a les orelles i ara fins la jaqueta vaquera sobra. PerĂČ Ă©s l'Ăšpoca on hi han molts refredats ja que et creus que pots anar com en estiu i encara no fa tanta calor per aixĂČ.







Maig arribat, hivern acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada