diumenge, 21 de maig de 2017

PORTAFOLI DE SERGIO GÓMEZ

No em puc creure que aquesta siga l'última entrada de tot el curs. Em recorde que fa res era Setembre, moment en què se'm passaven mil pensaments diferents pel cap, ja que entrava en un institut nou, amb professorat i companys que no coneixia de res, un curs molt diferent de tota secundaria, etc.
Però bo, per sort no em va costar involucrar-me tant en la meua classe, com fora d'ella, i he pogut tindre bona relació amb els meus companys de classe, i també he pogut enllaçar amistats noves que espere poder mantindre en un futur.

Aquestes són les tres entrades que més m'han agradat:


CARPE DIEM

Resultado de imagen de pablo raezEn aquesta entrada m'agradaria parlar sobre una persona que crec que es mereix tant els meus respectes, com els de moltes persones, ja que es tracta d'una persona positiva, lluitadora, i el que crec que és el més important, una persona prou sàvia. Estic parlant de Pablo Ràez, un xic esportista, que tenia molt clar tant les seues idees, com el que volia fer amb la seua vida en un futur.
Es tracta d'un xic que volia ser el dia de demà bomber, al igual que som pare, però fa dos anys li van diagnosticar leucemia. Ahir, dia 25 de Febrer va morir, després de patir dos trasplantes de medul-la.
Va aconseguir amb molt esforç que la quantitat de donants de medul-la aumentara. En un mes n'hi havia igualat el mateix nombre de medul-les que s'aconseguixen en un any.

Contant aquesta història el que vull transmetre és que mai cal donar-se per vençut. Amb esforç i dedicació tot el que volem, podem conseguir-ho, i si no és així, és perquè quelcom millor ens està esperant.

El que he dit abans, es pot relacionar en molts àmbits, per exemple en l'àmbit dels estudis. Batxiller es tracta d'intentar aconseguir la màxima nota mitjana per a després poder agafar la carrera que ens agrade. Si no aconseguim anar a la carrera que volem, l'útim que tenim que fer es desmotivar-nos, ja que com he dit abans, potser la carrera que volíem fer no ens convenia, i hem entrat en una que de veritat si que ens va agradar.

En conclusió, Pablo Ràez és una gran persona que pense que s'ha guanyat bé el cel, i fins que no ha tingut molt de temps, ha conseguit més que moltes persones en mil vides.

http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/02/carpe-diem.html

Aquesta entrada m'agrada molt perquè aquest xic pense que va ser i serà un gran punt de referència de moltes persones, incloent-me a mi mateix, ja que va aconseguir ensenyar que mai cal rendir-se, i que sempre hi ha un motiu per a ser feliç.


ATEMPTAT A ISTANBUL

Vaig a aprofitar aquesta entrada per a parlar sobre l' atemptat que va ocòrrer el passat deu de Desembre a Istanbul, provocat pel Partit dels Treballadors de Kurdistan (PKK).

El ministre de l'interior, Mehmet Soylu, dicta que els responsables, del cotxe bomba i l'atac suïcida que van provocar les trenta-huit morts a la capital d'Istanbul, són afiliats al Partir PKK.
De tots els difunts, només dues persones no són policies. A més, han sigut ferits cent cinquanta-cinc persones i catorze d'aquestes persones es troben en vigilància intensiva.

A continuació, vaig a parlar sobre el que opine jo del que he contat anteriorment.

Òbviament, el que opine és que qualsevol atemptat que ocórrega és una atrocitat, ja que moren moltes persones innocents.
També pense que tot el que es faça mitjançant la violència no és ètic, ja que els grups terroristes que fan tot açò, en la meua opinió manquen de principis.

En resum, al meu parer un món sense violència seria molt millor.

Fins ací la meua entrada de hui, espere que vos agrade.


http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2016/12/atemptat-istanbul.html

Aquesta entrada m'agrada perquè pense que el tema del que estic parlant es prou important, i no a soles el tema del que parle, sino també la reflexió que faig sobre el que ocorre al món continuament. Aleshores pense que es una entrada que pot fer que la gent pense més amb el cap i deixe a un costat tota la violència.


TOT AMB CAP


Resultado de imagen de running
En aquesta entrada m'agradaria parlar sobre un esdeveniment que va ocórrer el passat Divendres a la nostra ciutat, concretament per la zona del riu.

Aquest Divendres al matí, un home de 44 anys aproximadament estava corrent el nou circuit de 5 km que van fer al riu. Quan estava practicant aquest esport, li va donar un atac al cor, amb la mala sort que va morir quasi l'instant. Va ser traslladat a l'Hospital La Fe, però desgraciadament el personal sanitari no va aconseguir salvar-li la vida.

Aquesta noticia m'ajuda per a reflexionar i donar-me compte de que és veritat que s'ha posat de moda fer "running", però n'hi ha que fer-ho amb cap, ja que podem patir per exemple una cardiopatia, nosaltres no saber-ho i que tinguem un accident com el d'aquest home, aleshores passem de fer quelcom bo per a la salut, a quelcom que ens perjudica en realitat.

Fins ací la meua entrada de hui, espere que vos haja sigut interessant i que vos haja servit.

http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/05/tot-amb-cap.html

Aquesta entrada m'agrada perquè parle d'un tema que a la actualitat es fa molt, ja que aquest esport en els últims anys ha tingut una gran popularitat, no ha soles als professionals, sino també a la gent que no és esportista.
Pense que és interesant a més perquè dic dades importants que la gent ha de tindre en compte al practicar aquesta activitat física, ja que sino podem tindre problemes, o inclús poden patir el mateix que el xic de què parle en l'entrada desgraciadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada