dissabte, 20 de maig de 2017

PORTAFOLI DE NOEMÍ BRAVO


Al parèixer aquesta serà l'última entrada del blog fins l'any que ve, i realment pareix ahir quan començàrem el curs i anava a escriure la meua primera entrada, i el que em va costar! I es que amb el temps el tema per a parlar sorgeix fàcilment, com la manera d'expressar-se. Ara que estem apunt d'acabar el curs diria que s'ha passat massa ràpid quasi ni t'adones però supose que és el que passa tots els anys, la veritat és que m'ha anat prou bé, encara que com sempre a voltes vols més nota però a vegades és una mica difícil i sens dubte parle d'assignatures com educació física que no m'agrada gens i crec que mai m'agradarà, done gràcies perquè l'any que bé no la tindré. En resum, ja que estem acabant el curs hem d'aprofitar sens dubte l'estiu perquè l'any que ve serà dur.

I ara vaig a escollir tres entrades que per a mi són les millors:


Cal dir que he agafat aquesta entrada perquè em va agradar molt escriure-la i em pareix molt important tot el relacionat amb la família i això és part del que parle..


dissabte, 26 de novembre de 2016


DOLÇ NADAL

Després de dos setmanes molt intenses ha arribat el final, a soles ens queda l’últim examen el dilluns i per fi podrem dir que som lliures encara que siga per uns pocs dies. Ja tenia moltes ganes d’acabar aquestes setmanes, han sigut quasi un infern, alçant-me abans de les sis del matí per a estudiar i gitant-me també molt tard, pensava que no arribaria mai el final. Però a causa  d' aquest patiment tenim recompensa, encara que amb treball i esforç, perquè puc dir sens dubte que treballant més que el curs passat no tenim les mateixes notes, aquest és un del canvis que més he notat al llarg del trimestre, també cal dir que l’avaluació ha sigut massa curta, perquè tota la vida el trimestre acabava i començaven les vacances de Nadal i actualment encara ens queda un mes, que serà ja el segon , fins arribar a Nadal.

Resultado de imagen de navideñas

 Per a mi Nadal és molt important, és una època molt feliç que la passe amb la meua família i que mai falta un somriure, sens dubte per a mi el més important del Nadal és que ens ajuntem tota la família, perquè durant l’any no vivim en la mateixa ciutat i no ens veiem quasi, cal dir que es troba a faltar totes aquestes persones que són tants importants. I que a pesar  que la vida siga molt dura fan que dues setmanes siguen les més boniques i especials de tot l’any, perquè això és el que fa la família.


2. http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/02/pensant-en-el-futur.html

Aquesta entrada em va fer pensar molt i reflexionar sobre com una decisió pot canviar la nostra vida i de veritat que vull prendre una decisió encertada, perquè qui no té por a fallar?

divendres, 24 de febrer de 2017


PENSANT EN EL FUTUR


Després d’anys amb dubtes sobre el que vull fer en el futur o sobre el que vull estudiar, per fi tinc una idea més o menys del que vull.

La setmana passada va ser decisiva per a aclarir les meues idees ja que jo a penes sabia que era el que volia ser, a soles sabia el que no volia, i era molt frustrant, perquè cada carrera que passava pel meu cap no superava la pregunta de… Vull fer açò tota la meua vida?


Resultado de imagen de bioquímica laboratorioLa setmana passada vaig mirar algunes carreres per Internet i quan vam anar a la universitat vaig obrir els ulls, m’agrada la química però no vaig agafar eixa carrera sino que vaig anar a biologia, en la qual ens  van donar una xarrada sobre les quatre carreres que engloba la biologia, i vaig adonar-me que la que m’agrada és bioquímica i ací és on entra la química que sens dubte la preferisc a les matemàtiques o la física. També m’agrada farmàcia que seria una segona opció ja que la nota de tall de bioquímica és molt alta i la de farmàcia és una mica més baixa. Aquestes són les úniques carreres que  m’he plantejat poder treballar d’açò tota la vida, perquè és veritat que la gent diu que has d'estudiar allò que t’agrade encara que no tinga futur però jo no ho veig així perquè no serveix de res estudiar alguna cosa que t’agrade si desprès no podràs treballar d’això, jo crec que has  d'estudiar el que t’agrade però també pensant en el futur, perquè hi ha moltes coses a tindre en compte i això és el que he intentat fer jo.

3. http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/03/falles-que-mereixen-la-pena.html

Aquesta entrada m'agrada molt, per una banda perquè és sobre les falles i com a bona valenciana m'agraden moltíssim, i per altra banda perquè parla del paper de les dones i també ho considere molt important.

dissabte, 25 de març de 2017


FALLES QUE MEREIXEN LA PENA


En aquesta entrada a banda de parlar de les falles (que ja han finalitzat i encara estic de depressió ) vaig a fer una menuda reflexió sobre la dona dins de les falles.


IMG-20170324-WA0004.jpgÉs veritat que en moltes falles la figura de la dona està representada com si fóra un premi o com si estiguérem en una altra època i no fórem tots iguals, però vaig trobar una que encara que era la xicoteta estava molt encertada. En esta estaven representades les dones i alguns dels hòmens més importants des de fa molts anys o alguns dels més coneguts a nivell mundial, hi havia alguns que cal anomenar per tot el que van realitzar, però també hi havia uns altres com per exemple Monserrat Caballé que es coneguda per altres aspectes i no per la seua lluita, com les següents.


Una de les que més em va cridar l’atenció va ser aquesta, Frida Kahlo, una pintora mexicana que es considerada un símbol del feminisme ja que ella va ser una de les primeres dones en mostrar-se al contrari de la figura de les dones en aquella època, per exemple, exagerant molt les seus celles, que
és un detall molt important que podem veure en la imatge.

IMG_20170319_125417[1].jpgEn aquesta mateixa falla també vaig veure a la mare Teresa de Calcuta, una dona també molt important per la lluita que va realitzar al llarg de tota la seua vida i per aquest motiu va rebre el premi Nobel de la pau , per el seu treball constant contra la pobresa.
Estic molt a favor de les falles d’aquest tipus en què pots veure personatges importants.


I bó ja m'acomiade i a soles os puc dir que tingueu un BON ESTIU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada