diumenge, 21 de maig de 2017

PORTAFOLI DE MARCOS CARBONELL CÓRDOBA

I després d'uns vuit mesos en batxiller ens trobem ací, el temps passa volant i no podem repetir tots aquests moments inoblidables de batxiller, en el meu cas, no tornaré a conèixer gent tan meravellosa com els de la meva classe, que encara que no sembli se'ls agafa afecte, o quan coneixes a algú que ha connectat tant amb tu que després d'un temps junts s'ha convertit en una persona inseparable en la teva vida. M'agradaria tornar al passat, aquest moment en el que estic entrant a classe sense conèixer a ningú i alhora saber que seran al llarg de nou mesos aquestes persones que estaran al teu costat, compartiran moments amb tu i t'ajudaran en els mals moments, per tot això em resulta molt dificil separar-me d'ells ja que per a l'any que ve tindré pensat estudiar algun mòdul ja que aquest any he vist molt dificil aprovar encara que em passi setmanes estudiant, batxiller no està fet per a mi.

Per a aquesta entrada he triat els meus tres entraTercera entrada:
He triat aquesta ultima entrada per dues raons: una d'elles és perquè és una de les poques que dono les meves opinions cap a un tema important que es parla molt al dia d'avui i que el preocupa a molta gent i l'altra perquè mentre la cap parlava amb una de les persones mes imporantes de la meva vida actualmente, el meu xicot, que per aquell temps duiem dues setmanes sortint.des preferida:

  • Primera entrada: 
He triat aquesta primera entrada perquè en ser la primera de totes és com veure't a tu mateix en el passat, com pensaves, que deies i encara no sabies res del futur, és com si fos una caixa de sorpreses.


ADÉU ESTIU

ELS PRIMERS DIES SEMPRE SÓN DURS PER A TOTS PER NO CONÈIXER A MES DE MITJA CLASSE I AIXÒ, PERÒ DESPRÉS DE LES PRIMERES SETMANES JA VAS CONEIXENT A LA TEUA CLASSE I HA DIVERTIR-TE AMB ELLS.
DESPRÉS D'UN ESTIU TAN CALORÓS COM AQUEST JA COMENÇA EL FRED I AMB AQUEST UN NOU CURS, TAMBÉ ÉS UN NOU CENTRE I GENT QUE NO HAVIES CONEGUT NI VIST MAI.

Resultado de imagen de adios verano

EL TEMA DELS EXÀMENS ÉS DIFERENT AL DE LA MEUA ANTERIOR CENTRE PERÒ SUPOSO QUE AIXÒ PASSA PER LA MAJORIA DE PERSONES QUE VE D'ALTRES CENTRES, DE MOMENT JA HEM FET EL NOSTRE PRIMER EXAMEN DE FISICA I DE MOMENT ESPERO QUE TOTA LA MEUA CLASSE HAJA TRET UN APROVAT .

LA PRIMERA IMPRESSIÓ AMB ELS PROFESSORS HA ESTAT MOLT BONA, TOTS SÓN SIMPATICS I SAPIEN EXPLICAR LES SEUES ASSIGNATURES MOLT BÉ.


  • Segunda entrada:
He triat aquesta segona entrada perquè Halloween és la meva festa preferida de l'any i fa que recordi tots els moments feliços anant pel carrer demanant caramels i disfressant-me de monstres i altres, uns moments inoblidables.

NOVA RUTINA PER A NOVEMBRE
Bé, ja a punt de començar amb novembre, ens comencen a venir els exàmens i sembla que tots els professors s'han posat d'acord en posar-nos tots els exàmens; tant examensnormals, exàmens tipus test, redaccions d'unes 10 pàgines mínim segons fortuny i proves físiques impossibles de treure un deu si ets un mandrós com jo. A més dels exàmens també cal parlar dels treballs que no es com però s'acumulen sense saber com o fins i tot lectures obligatòries. 

Deixant de banda els exàmens i aprofitant que va a acabar octubre vaig ha parlar sobre una de les meves festes preferides: HALLOWEEN. Per on començar, és una de les meues festes preferides perquè m'encanta donar ensurts, de petit no parava de donar ensurts a la gent i des d'ahi sempre m'ha agradat sortir a halloween al carrer i espantar a qui pugui, però tot això amb ajuda de els meus amics. Halloween estaria millor si estubieramos euaalli els nens petits surten als carrers, passen casa per casa demanant caramels i dient truc o tracte. Tot això va començar a l'antic festival celta conegut com Samhain que significa "fi de l'estiu" i se celebrava en finalitzar de la temporada de collites a Irlanda per donar començament al "any nou celta", coincidint amb el solstici de tardor.

Durant aquesta nit es creia que els esperits dels difunts caminaven entre els vius, i es realitzaven festes i ritus sagrats que incloïen la comunicació amb els morts. A més, era habitual col·locar una espelma encesa a les finestres perquè els morts "trobessin el seu camí". La veritat és que Halloween es va crear només per creences celtes però almenys ara tothom pot gaudir de la festa demanant caramels i espantant a la gent mes despistada. En aquest Halloween es diu que a la nit més de 50 persones disfressades de pallasso portant una destral sortiran per tota valència espantant a la gent i perseguint mentre criden com en la nit celta. Com valent que sóc sortiré i els asustare jo a ells abans que espantin ningú jaja.
Amb això ja terme que ja em i quedat sense paraules. Adéu i bon Halloween.

  • Tercera entrada:

He triat aquesta ultima entrada per dues raons: una d'elles és perquè és una de les poques que dono les meves opinions cap a un tema important que es parla molt al dia d'avui i que el preocupa a molta gent i l'altra perquè mentre la cap parlava amb una de les persones mes imporantes de la meva vida actualmente, el meu xicot, que per aquell temps duiem dues setmanes sortint.


Ja des de fa una setmana que es van acabar les falles i com tots pensen les tirem a faltar, ja que en elles pots fer moltíssimes coses, com per exemple visitar les mascletades i veure ninots pel carrer, els ninots són preuats per la majoria de gent , però en alguna que otras'ha discrimado a la dona, com per exemple, un ninot va posar a Donald Trump, famós últimament per ser actualment el president dels Estats Units, i aquest estava mirant amb desig a una dona negra, com si la dona fos una simple joguina o un objecte que ell pugui utilitzar quan li plagui, un altre ninot que li ha donat importància la gent és el de rita barbera i marià rajoy, el qual estava rita tirant a marià del pèl i aquest li deia: (el que nosaltres hem fet, cosa que no va fer vostè, és enganyar la gent), això vol dir que ella  al llarg del seu treball ha fet diverses coses malament i marià li discrimina per això, ja que el deixa en mal lloc per ser dona.
Des de fa temps en les falles s'introdueixen diverses discriminacions cap a les dones, un altre exemple és que només hi ha fallera major però no hi ha faller major, ja que la discriminació ha arribat fins a un punt que la dona triada per tots els fallers ha de ser utilitzada com si fos un objecte, perquè es vesteix a la fallera major perquè faci bona impressió i perquè atregui a mes gent a les falles, però podria seguir atraient a la gent sense que sigui vestida com una decoració de la ciutat, que ella vista el que li plagui i que pugui ser lliure en tot moment de fer el que vulgui i no el que li digui l'alcalde.
I tot això ha servit perquè reflexionem sobre que les dones són molt valuoses i hem de deixar-los llibertats ...
Bé, no m'enrotllo més i m'acomiado, fins a un següent bloc.

Bé, amb tot això m'acomiado i li diem adéu a un gran curs on he conegut moltíssima gent i mai els penso oblidar, adeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada