dilluns, 22 de maig de 2017

Portafoli de Manuel Sánchez

Aquesta ja es l'ultima entrada a aquest blog d'aquest curs, i encara que siga extrany, no se molt bé que dir al blog a aquestes altures.😂

Be, parlaré del que supose que parla quasi totes les persones a aquest blog, que el curs pensava que hi seria molt més llarg i pesat, pero m'ha sigut més curt inclós que altres cursos anterior, pero aixó si, la dificultat s'ha notat que ha augmentat en algunes assignatures com per exemple matemàtiques, valencià, filosofía, ect... i en eixes asignatures m'ha baixat la nota, per diverses coses tant per dificultat com per maldecaps.

Pero a la fi estic més o menys content amb el meu resultat i sobretot amb la sort que he tingut amb la classe, tant companys i companyes com profesors, ha sigut un plaer conèixer-vos.

Deixant a part tot aixó, he triat les tres entrades a aquest blog que més m'agraden i que pense que estàn millor.

La primera que he triat i pose al tercer loc es aquesta perque em pareix interessant el tema que tracte i no esta mal del tot.
http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/03/la-dona-i-les-falles.html

La dona i les falles

Ja s'han acabat una de les millors festes del món declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO, les falles, les quals vaig a trobar a faltar. Els monuments tracten temes culturals, polítics,... amb intenció humorística i crítica. Pero també, encara estant a l'any que estem, segueixen posant moltes voltes a la dona en un lloc inferior, en pla masclista.

Ara vaig a posar algún exemple:

En aquesta falla es pot obsevar al centre, con a figura principal un xic amb el paper de xeic amb robes luxoses amb pedres precioses al mateix temps de estar envoltat de dones amb poca roba i ballant, com si volgueren entretindrel i seduir-lo. També, si et fixes bé pots veure a la base ninots més xicotets representant al rey Felipe VI o a l'actual president Mariano Rajoy en pla humorístic i de protesta.

Jo, el que pense de tot aixó es que ho fan no en pla masclista ( la majoria de les voltes ), si no en pla de protesta i que molta gent ho veu o l'interpreta malament, o també esta la posibilitat de que encara no hem cambiat del tot la gent i a l'interior seguim tenint algo de masclisme i les falles es una manera de treure-lo fora i representar-ho.

 La segona que he triat i a segón lloc es aquesta perque parle d'una excursió que vam fer que em va aclarir més el meu futur.
http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/02/un-ultim-esforc.html

Un últim esforç.

Ya s'aproxima l'última setmana del segón trimestre d'aquest curs, i la veritat es que aquest curs se m'està passant més ràpid del que pensava, i com s'esta acabant el segón trimestre, vol dir que començen les falles, les festes, eixir amb els amics que fa temps que no surts amb ells, tornar a tirar coets i tindre que dutxar-se tots els dies i posar la roba a llavar per l'olor a polvora,...
Pero parlem d'altres coses, que supose que aquest tema el parlarà tot el món. La setmana pasada vam tindre una excursió a l'universitat de València, en la que em vaig apuntar per veure la facultat de medicina. Ens van enseñar la facultat per dins, la sala de reunions i conferències, les aules de laboratori, de informatica, les aules per fer practiques amb ninots... i fins i tot ens van ensenyar un mort, jo que estava nerviós per si em donava molta impressió, pero no, era totalment diferent de com m'ho imaginava, pareixia un ninot i no una persona morta, pero aixo si, l'olor del formaldehid m'era insuportable i em provocava mal de cap, pero la visita va mereixer la pena la veritat.
I ja per acabar he de dir que la semana que s'aproxima es bona, així que no se com va a cabar la cosa.😓


I ja per últim i en primer llox he triat aquesta perque es la que més m'agrada tanta en quantitat de contingut, com tema tractat.
http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/01/ya-ha-comencat-el-2n-trimestre.html

Ja ha començat el 2n trimestre


Altra entrada més al blog, i com en moltes altres no se per on començar ni que tema tractar, perque això d’escriure coses “improvisades”, per dirlo d’alguna forma, no es que siga lo meu, perque mai se m’ha donat bé fer coses paregudes, pero es el meu deure fer-lo no?Aquest mes ha sigut un mes llarg i dificil, ja que la primera setmana després de les vacances de nadal vaig estar malalt i no vaig anar a clase, per tant, per als examens de la setmana seguent, que no eren pocs la veritat, i tot el que donaren he tingut que estudiarmel pel meu compte, sense les explicacions sobre el tema dels profesors, pero que li anem a fer, es el que te estar malalt i no anar a clase. També ha sigut dificil perque he tingut mala sort en alguns temes, basicament l'unic bo d'aquest mes ha sigut el dia de reis i el meu aniversari.
 
Vaig tindre el divendres un examen d'educació física (volley), el cual tractava en fer vint pases per damunt de la xarxa, el qual no em va eixir molt bé, la veritat, pero com ara toca bàdminton, que s'em dona molt millor, es recupera amb més nota.

I per acabar he de dir que  aquesta es la primera entrada d'aquest mes perque l'anterior s'em va oblidar ferla, aixina que aquesta es la primera que faig a aquest any😅.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada