diumenge, 21 de maig de 2017

PORTAFOLI DE MANRIQUE MARCO

I després de tot un curs, ací tenim l'última entrada al bloc.
És curiós que quan crec que m'he aclarat amb mi mateix, he organitzat el meu cap i m'he acostumat al ritme de batxillerat, s'acaba el curs. La veritat és que se m'ha passat ràpid, qui ho anava a dir, és agafar-li el truc al curs i acabar-se, bé, millor aixó que no agafar-li el truc mai.
Després d'haver reflexionat, barallat diferents opcions i haver tastat aquest batxiller, he prés la decisió de canviar-me de modalitat a l'any que bé, tant si aconseguesc passar a segon com si no. El cert és que les ciències em pareixen interessants i en assignatures com Biologia he aprés coses que considere útils, però després de recapacitar sobre les meues limitacions i investigar sobre les carreres de la branca de Ciències Socials, fer el canvi em pareix el millor.
Però ara el que toca és donar l'esforç final i intentar passar a segon amb 6 assignatures suspeses, de les quals he de recuperar al menys 4. Així que a pagar per les errades del passat i fer colzes.
L'assignatura de Valencià d'aquest curs m'ha paregut curiosa per dues característiques principals, l'absència de llibre de text i l'idea del bloc. He de reconèixer que l'idea de no tindre llibre de text pareix que fa l'assignatura més difícil vist des de fora, però el concepte està ben desenvolupat amb les fotocòpies repartides pel professor, al cap i a la fi l'important és que allò preguntat a l'examen concorde amb el que hem vist en classe. Per altra banda el concepte del bloc és original, però no res fàcil en la meua opinió, sobretot per als que no se'ns dona bé escriure. El fet de que siga cada dues setmanes fa que sigui difícil de recordar, encara que si tocara cada setmana pot ser que fora massa treball, no ho sé. Però el més fotut de tot és trobar un bon tema que tractar. L'idea del tema lliure és bona per a aquell que tinga clar de que parlar, però en la meua opinió estaria bé que el professor donés un tema opcional per a qui es queda en blanc davant la pantalla.

Per a finalitzar, aquestes son les tres entrades del meu bloc que considere cal destacar:

FI DE LA PRIMERA ETAPA

Considere aquesta entrada com una que em va eixir prou bé. No és molt llarga però aquell dia em sentía bé i crec que això es reflecteix a la meua forma d'escriure. Quan la vaig pujar acabava de finalitzar el primer trimestre.

http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2016/12/fi-de-la-primera-etapa.html


LA MEUA OPINIÓ SOBRE LES EIXIDES ESCOLARS

M'agrada aquesta entrada perquè done la meua opinió sobre les excursions escolars, un tema que em sembla prou interessant des de l'àmbit de l'educació i crec que més professors haurien d'aprofitar. Aquesta entrada va ser publicada després d'haver anat al MuVIM i abans d'haver anat a l'Oceanogràfic.

http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2017/04/la-meua-opinio-sobre-les-eixides.html


UNA NOVA ETAPA

Sóc conscient de que molts dels meus companys han posat la primera entrada dels seus blocs en aquesta llista i bé, pecant de no ser original jo vaig a fer el mateix.
Pose aquesta entrada perquè li tinc una especial estima al ser la primera, a més de que considere que em va eixir molt bé i estic orgullós d'ella. No guanyarà cap premi Sambori però la tindré com un bon record d'aquest curs junt amb aquesta que si per mi fora la inclouria en la llista i a la qual pose punt i final.

http://portafoli21c16-17.blogspot.com.es/2016/10/una-nova-etapa.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada