dilluns, 22 de maig de 2017

Portafoli de Iván García

Pareix que fins  a l'últim bloc ho faig a ultima hora (gens sorprenent en mi) però bo el que compta és que estiga fet, com he dit abans ,sí, aquest és l'ultim blog que he de fer no és que m'alegre especialment però segur que el meu professor agrairà no corregir-me totes les fallades. Respecte al curs no me n'ha anat tan mal com podria haver pensat un un primer moment però per descomptat no ha anat com m'haguera agradat, supose que en segon caldrà posar-se les piles.De totes maneres hui no toca parlar d'això de sempre, hui toca recordar vells temps i recordar-nos dels millors blocs que he fet al llarg del curs.

De primeres he triat el primer bloc que he fet i ja no sols del primer bloc part d'esta activitat, si no el primer en general.Tornem a començar 

Benvinguts a mi primer bloc en valencià i ara que penso en el meu primer bloc en general.
Com a persona ordenada que soc vaig a començar per el principi.

 Quan vaig començar el curs no em podia imaginar el que m'esperava i com tots segurament tampoc tenia moltes ganes de tornar a la rutina i tindre que passar-me hores estudiant.
El que més em va sorprendre va ser el fet de no tenir llibre en valencià i que poc després el meu professor ens (als meus companys i a mi) va explicar que devíem fer un bloc. Jo coneixia el que era un bloc però mai havia fet un i a poc a poc li estic agarrant el truquet a més tot es acostumar-se.
I ara em pregunto com farem els exàmens ja que de moment hem treballat un llibre de poemes.
Però crec que per ara gaudiré del temps llibre que tinc perquè poc temps em quedarà abans de tornar a la normalitat.

I dit això dono per conclòs mi primera entrada en aquest bloc. Asi que seguir el meu consell
gaudir de tot el temps que tingueu ara.

El segon he triat el de les falles.Originalitat: Falles

Algun dia seré capaç de de recordar-me que he de fer el bloc i ho podré fer amb calma, faig aquí un incís per a donar gràcies al meu grup de classe de whatsapp ja que sense açò aquest bloc no haguera sigut possible (ja que no m'haguera recordat), dit açò en aquest bloc parlaré de com  m'ha anat la setmana...bé millor deixem aqueix tema i anem a parlar de les falles, un tema poc usat últimament i és què és acostar-se març i la gent comença a tirar petards com si els anara la vida en açò i no m'estic queixant però açò de anar-se'n al carrer per a tirar petards a les nou del matí no em pareix molt be sobretot per a la gent qui dorm.


He acabat parlant de les falles al final i no volia en un principi però el mal ja està fet així que passarem a una altra cosa i és què jo volia parlar del problema amb les mascletadas i és què he de confessar que no sóc un gran fan de les mateixes però ja que les vacacions de falles duren poc de temps m'agradaria anar almenys a les mascletadas, el problema ve quan, i d'açò em queixe, eixim a lI per últim he triat un molt especial perque va ser el primer bloc que pareixia que li havia pillat el truc.
es 3 la majoria de dies és a dir que enguany de mascletadas poc i clar açò, a mi i supose que a tot el món, no agrada. I encara que  em queixe no servix de res però com el que fa el bloc sóc jo ho dic i així almenys em quede a gust.

I per últim he triat un molt especial perque va ser el primer bloc que pareixia que li havia pillat el truc.Ja falta poc

Com tot, les coses bones i dolentes acaben passant igual que el temps i d'això te n'adones quan ja quasi has acabat el primer trimestre i no t'has donat ni compte de que ja fa tres mesos de les teues ultimes vacances, però en veritat quan et vulgues adonar de que ja se t'ha acabat el xollo acabes el trimestre i una altra vegada estes de vacances i per això avui dia 27 d'octubre ja no penso en que fa dos dies estava de vacances si no que ja pense en aquest Nadal.
Així que ara em queda acabar un útim examen i passar una setmana tranquil·la fins que arribe el següent trimestre abans de Nadal, cosa que no entenc perquè tots tenim ganes d'acabar però només per pensar que encara ens queda almenys dues setmanes del segon trimestre ja et deprimeix una mica, però bé almenys aquesta setmana la passés tranquil·la per fi sense exàmens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada