dijous, 25 de maig de 2017

PORTAFOLI DAVID MARQUINA

Be aquest es l'última entrada que hi faig a aquest bloc, si que és cert que una mica tard ja que hauria de haberlo fet el passat cap de setmana , però entre que se me'n va oblidar i que aquesta setmana no he pogut fer-ho abans per tindré que estudiar no he pogut fer-ho fins avui.

Al principi , em va costar molt entendre como fer-ne les entrades no més hi ha que voreles, però pense i crec que contra més passava el temps mijor ho feia i que anava parlant sobre temes més diferents, inclòs coses de la meua vida personal .

El curs ja quasi ha acabat per això us duc un top 3 sobre les que pense que han sigut les meues mijors entrades, sense més dilació aquí les tenim:

Felicitats mare

Hola a tots, avui és un dia marcat en tots els calendaris, és el dia de la mare, la gent està molt activa per les reds socials felicitant a les seves mares, a mes dels típics regals


En el meu cas no ha pogut ser així ja que el meus pares estan de viatge a china per lo que tinc temps per preparar alguna cosa bonica per a la meua mare que espere que després de vindré cansada de tant de caminar ho aprecie i li agrade , encara que pense que després de vore un país com china el que jo faja no tendra ni punt de comparació però bé l'intenció és lo que conta i de segur que lo agradarà.

Jo pense que aquest dia està molt bé i que hi ha que donar-li importància perquè una mare sempre serà una mare passe el que passe , però si lo analitzem bé, aquest dia és una excusa per a que a munto de empreses i botigues guanyen diners a costa d'aquest dia, per lo que pense que està fet en part com una manera de trau rens els diners sense que ens donem conter, per a mi el millor regal és el que és fa sense pagar gens, que és el que realment arriba al cor de totes les mares del món.Bé aquesta pense que es una de les meues mijors entrades ja que vaig parlar sobre un tema interesant aquell dia i vaig sobre tot donar molts bons arguments raons sobre aquest dia tan especial , com sobretot el final en el que dic que està fet també però sacar-nos els diners , on faig una molt bona reflexió.


Fins l'any que ve

Bé aquesta él'última entrada del 2016 el qual vam a dir-li adéu en unés poques setmanes, en aquest blog vaig a aprofitar i vos vaig a parlar una mica sobre aquest 2016 el qual estat marcat per el cambi d'institut.

L'any comença a casa de la meua tia on vaig sopar amb tota la meua família per part de mare i més tard em vaig anar de festa amb la meua cosina.
Conforme va anar passant el mesos va arribar falles on vaig estar més al carrer que en la meua casa ja que anava contínua ment amb el meus amics.
Les setmanes passaven i ja quasi estaven en les vacances d'estiu però abans teníem la graduació on donarem fi a 12 anys en el mateix joc i amb pràctica ment les mateixes persones tota la vida , amb unes sigueix mantinent la relació amb altres la hi he perduda totalment.
Ja finalitzada l'ESO començava una altra etapa i per tant conèixer a altres persones , l'estiu va passar molt ràpid com passa normalment quant estàs agust té ho passes bé , durant eixos dos mesos vaig estar al meu apartament en Canet de Berenguer on vaig estar quasi sempre de festa , de volta a València al veure les llistes a l'institut per a sorpresa de tots el meus amics i jo no hi estaven admesos ja que conselleria no els havia deixat obrir una classe més per poder donar-li plaça a tota la gent que hi volia fer el batxillerat , finalment al fer-ne la reclamació a conselleria entre tots el que no teníem plaça vam obtindrem-la i varem estar admesos en la llista definitiva.

I ja poc queda sobre aquest 2016 per destacar , ha sigut un any en el que moltes coses m'anaven molt malament i altres començaven a funcionar però en definitiva ha sigut en any més sense res que destacar.


Doncs, perque hi he posat aquest? Bé , principalment perquè tot sobre el que hi parle és tal cual ho ha sigut i em recorda moltes coses ja passades d'aquest últim any, és com si fora un diari en el que jo vaig escriure els moments més importants, a banda d'això també el hi he agafat perquè pense que l'idea va ser molt bona i que el vaig escriure amb moltes ganes i intentant fer-ho mijor que ningú.
f
ADÉU A LES FALLES


Ja fa una setmana que s'acabaren les falles i que hi ha que tornar a classe, encara que jo no he pogut perquè hi estat malalt de la gola .

Ací el tema que hi ha que parlar és el masclisme que hi ha en la societat i fins i tot en una festa com són les falles.

Bé és cert que ja no és te l' imagen
de que les dones únicament serveixen per a estar cuidant al fills i fent les feines del hogar , ja que en aquestos anys s'ha incorporat molt més al món laboral , però tot això és com una enfermetat que per molt que tingués la vacuna continua encara de manera més reduïda.


No més hi ha que vore aquestos dos ninots en els quals les dones queden vistes com únicament objectes carnals pels homens.
Encara fa falta molt, per a que no es tinguen aquestos exteriotips en compta ja que és realment trist que en el segle xxı segueixen i més en una festa com les falles en les quals s'usen com burla al-hora de fer-ne ninots que qualsevol persona del món que vinga a valència per veure les falles les vega per el que queden com una societat masclista .

Està clar que per als homens poden arribar a fer-ne gràcia vorells però realment hi té que ser desagradable per a una dona vore com és fan aquest tipus de burla a dia de avui.

Aquest el he agafat per el tema sobre el que hi ha que parlar, bé és cert que hi va ser el profesor que ens va dir que teníem que fer-ho sobre això per lo que en quant a originalitat és el pitjor dels tres, però pense al igual que en el primer que parle molt molt bé del tema i que done raons i explicacions bastant aconseguides en ell, per coses com aquestes és per les que està per davant d'altres entrades com per exemple la del meu aniversari en la que la idea que portava era una i vaig acabar fent -ne una totalment diferent i que d'aberne sigut com volia haberen sigut molt bones.

Doncs fins ací tot sobre els meus blogs, ara toca esperar fins a l'any que ve si esque hi ha que fer-ne un altra vegada, i si aixina és aquí em tindreu de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada