diumenge, 7 de maig de 2017

M'INDIGNE 2


Encara que parega mentida a soles queda un poc més d' un mes per a terminar el curs i és que pareix ahir quan vam començar, per una part tinc moltes ganes d'acabar per fi perquè això significa que ja estarem en l'estiu. Però d'altra banda el fet  que aquest curs s'acabe em fa pensar que d' ací no res començarà segon de batxiller i estic segura  que no  serà gens fàcil.
Resultado de imagen de imagenes musica y danzaPerò ara vull parlar d'un tema que m'interessa, ja ho se, en una anterior entrada em vaig indignar però ara és per un altre motiu. Fa uns dies vaig llegir un article d'una xica, que tractava sobre els avantatges que els donen als esportistes d'elite baixant la nota per a entrar a la universitat en algunes carreres i la veritat és que estic totalment d'acord, però el problema està en què eixe avantatge no el donen a la gent que estudia en un conservatori de música o dansa, i com que jo sóc música i vaig al conservatori em vaig sentir molt identificada.
La xica estava en segon de batxiller a més al conservatori de música i necessitava un 10'5 per a entrar en la carrera que volia, i per a un esportista d'elit la nota es convertia en un 5, mentre que ella no rebia eixe avantatge, i jo em pregunte, per què la gent no ens valora? Que no treballem el suficient per aconseguir aquest tipus d'avantatges? Que no empleem el mateix temps que els esportistes o inclús més? Ja que també hem de estudiar a casa.I és que no valoren la cultura ni l'art el suficient i això fa que em torne a indignar, ja que com els esportistes, encara que estigues a la carrera, els músics o ballarins segueixen els seus estudis i no és just que no tinguen en compte a tota la gent que lluita i treballa fent altres coses a banda de l' institut o la universitat. I amb tot açò a soles vull que tinguen en compte que no és a soles córrer, jugar a un esport, ballar o tocar un instrument és lluitar per aconseguir tot el que vols i fer que tots ho valoren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada