dimarts, 9 de maig de 2017

FELICITAT FUTURADesprés de molt de temps sense haver de preocupar-me per entrar al blog i haver de comptar totes les coses que he fet per allí i per allà, ja se m'han perdut les idees per a fer una bona entrada. Sempre vull i intentar que les meues entrades pareguen i siguen (si pot ser) perfectes, ben organitzades i ben estructurades.


Ja només queden cinc setmanes de classe, m'alegre tant. Si fins tinc una expressió en engonals que la descriu totalment com jo me la imaginava. Hi ha alguns que a escoltar-la es pensen que és macabra o vete a a saber. L'expressió ésque m'encanta esta frase o expressió perquè és el títol d'una de les meues cançons favorites i cada vegada que l'escolte perquè em porta els meus pocs moments d'alegria o de benestar que he tingut al sentir que sóc feliç, no s'és difícil de descriure per a mi

Després del dia de la mare, em vaig sentir prou decebut, ja que li vaig comprar a ma mare una loteria de l'Onze pel dia de la mare. Sabria que no tocaria res, però em vaig fer unes il·lusions que em van deixar prou en l'estat del Nirvana. perquè el cas que no crec que vaig fer bé a regalar-li una estafa ja que ella mateixa és la que diu que mai tocarà, però jo tinc la sensació que quelcom molt bo està per arribar per a mi, però la meua por és ¿quan?

Estes cinc setmanes que queden són les últimes que més cal aprofitar per a aquells que hagen de
 recuperar o pujar nota. Per això cal tindre ja molt ben pensat que es vol fer l'any que ve i jo supose que serà estar en segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada