diumenge, 7 de maig de 2017

EL DIA DE LA MARE

-Avui 7 de maig és el dia de la mare, una festivitat que se celebra en honor de les mares a tot el món, en diferents dates de l'any segons el país.

He volgut escriure sobre açò perquè para mi és un dia molt important on li done les gràcies a la meua mare per haver-me aguantat i mantingut durant tots aquests anys, i seguir fent-ho malgrat el meu comportament, en conclusió, que li dec molt i encara que siga per avui vull retornar-li una mica del que ha fet per mi, i dic una mica perquè no podria retornar-li tot el que ha fet per mi, seria impossible, SÓN MASSA COSES.

Resultado de imagen de el dia de la madre

Avui la meua mare s'ha despertat amb mal de cap, que mala sort. Jo li he felicitat per ser el dia de la mare i li he dit que es quede dormint una estona més, que aquest és el seu dia, però no m'ha fet cas. Sempre es desperta la primera, fins i tot quan no li toca treballar, per a fer-nos el desdejuni i preparar-nos l'esmorzar. La veritat, és que em sent malament per açò perquè crec que ja som prou majors com per a fer aqueixes coses nosaltres sols. Avui vaig a intentar parlar amb els meus germans sobre açò para, encara que siga pocs dies, levantar-nos nosaltres i fer les nostres coses, a més de fer les tasques de casa que ella ens diga sense protestar. Encara que açò de moment són paraules buides vull que siga com un regal que dure molt temps. Parlant del regal, ahir comprem (a última hora, com sempre) el regal que més tard (quan la meua mare torne i els meus germans es desperten) li anem a donar. És un val, que hem comprat entre els meus cosins i nosaltres, per a dues persones, la meua mare i la meua tia, en un spa durant un dia. També li hem comprat una planta amb pètals de color lila, el seu color preferit, amb una nota escrita per nosaltres.

Per a acabar, moltes felicitats a totes les mares del món i una petició a tots els fills del món: feu cas a les vostres mares, que són molt sàvies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada