diumenge, 7 de maig de 2017

DE RELAX...

Hola amics! Ja feia temps que no em passava per ací i he de dir que encara que no l'he trobat a faltar, ara que he començat a escriure em torna a agradar. Em fa relaxar-me i oblidar-me del tipus de coses que qualsevol persona voldria oblidar, les dolentes, sí.

Bé, aquestes últimes setmanes han estat molt relaxants també. A l'àmbit acadèmic hem fet poquets exàmens i la professora de matemàtiques s'ha anat a Alemanya d'excursió amb els de 4rt d'ESO tota la setmana passada, açò és la part bona. La roïna és que ens ha deixat per a fer un treball en grup de funcions sobre el qual no ens ha explicat a penes res i ens hem d'apanyar nosaltres a soles, per a variar...

Després, ja m'han assignat el meu tutorand en el nou programa de l'institut de "Ajuda entre iguals" en el qual vaig a fer de tutor d'un alumne de primer cicle i ajudar-li en diversos aspectes. M'ha tocat una alumna, s'anomena Sílvia i la veritat és que estic molt content ja que pareix molt bona xica i no un trasto com els ha tocat a alguns... L'únic que passa és que aquesta xica té un problema i ha de estar en una cadira de rodes, a més, té també un problema a la mandíbula i no pot vocalitzar bé. Açò és el que menys m'agrada però no és la seua culpa evidentment, la cosa és que moltes vegades no l'entenc i tinc dubtes de si demanar-li que repetisca el que ha dit o fer com que l'he escoltat ja que pot ser que se sentira malament o alguna cosa així... Però bé, és bona xica i m'agrada.

També he passat uns caps de setmana genials. Al primer, s'ha vingut el meu xic al xalet i hem jugat als escacs, hem vist els cavalls del veí i hem anat al poble a comprar llepolies. El següent m'he anat jo al seu apartament de Cullera on passejàrem per la platja (m'hauria banyat de no ser perquè em vaig oblidar el banyador) i baixàrem les roques del penya-segat. Finalment, a aquest cap de setmana s'ha vingut la meva iaia al xalet que feia molt que no la veia.

I açò és tot o això crec, ens veiem altre diumenge xicots!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada