dilluns, 8 de maig de 2017

Ciao a tutti!

  Bona nit a tots!! Ahir vaig arribar de Roma i, encara que em fa molta pena haver-me anat d'allà, ha sigut un viatge magnífic i sobretot m'he anat amb la millor companyia: ma mare, la qual hui ha sigut el seu dia -com el de totes les mares-, i a la que vull com a ningú.

En primer lloc, vaig a començar dient que no m'agrada gens viatjar en avió, ja que em fa molta por i més si hi ha turbulències (com va ser en el meu cas), menys mal que em vaig dormir i amb tanta sort, em vaig despertar en Roma perquè si no em dóna alguna cosa dins l'avió. A continuació vull donar un consell: "si no t'agrada caminar, no vagis a Roma"; ho dic per experiència ja que jo arribava a l'hotel i no podia ni moure un dit.

Roma és la ciutat més bonica que he vist, el que més m'ha agradat ha sigut el Coliseu (encara que també la Fontana de Trevi) . Quan vam entrar a aquest monument la guia va contar anècdotes i la història de l'amfiteatre i, sense dubte, em va deixar sense paraules, i em vaig assabentar que les pel·lícules enganyen molt (com "Gladiator"). 

Finalment, jo pense que aquest viatge ha tingut més pros que contres. Per una banda m'he perdut 3 dies de classe, però han faltat molts professors que estaven a Alemanya amb els de 4t (amb això no vull dir que estiga bé que m'hagi anat), però, per l'altra banda, he aprés molta cultura i he vist coses sorprenents!!

Ara esta setmana toca posar-se les piles i, més que les piles, posar-me al dia en totes les assignatures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada