diumenge, 7 de maig de 2017

Altra vegada treballant!

Resultado de imagen de trabajando en clase
Comencem a escriure altra vegada al bloc després de dues setmanes de pasqua que se n'han fet curtes no soles perquè ha sigut poc de temps sinó que queda un mes per a finalitzar el tercer trimestre de primer de batxillerat i toca fer l'últim esforç si no volem repetir o anar a juny per a les recuperacions.


Aquestes dues setmanes que hem anat a classe després de pasqua hi hem avançat molt en valencià, hi hem fet l'examen de la coherència que he tret la meua millor nota en tot el que portem de batxiller, i també hem fet l'examen de lectura de "La Maria Rosa" un llibre que ha sigut prou bo a les expectatives, estem a l'espera de veure la nota del llibre però va ser un examen facilet. Aquests dies estem donant els pronoms i les formes correctes dels verbs.

En les altres assignatures no hem fet molts exàmens doncs en un par de setmanes anem a començar amb tots els exàmens possibles, en filosofia estem veient una pel·lícula molt bona de Sean Connery que s'anomena "El nom de la rosa" un llargmetratge molt bo que tracta de l'assassinat en una abadia italiana cap al segle XIV d'uns monjos.
En la classe de matemàtiques aquesta setmana no ha vingut la professora perquè se'n va anar a Alemanya de viatge i hem pogut molts dies dormir una hora més gràcies a això .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada