diumenge, 9 d’abril de 2017

RETORN


Hola bloc! En aquesta ocasió sí tinc idees per poder parlar, però no en tinc de ganes, ganes de poder contar la meua activitat de hui de una manera entretinguda ni de pensar que contar i que no contar, així que al final, he decidit contar un poc de la meua vida i d'aquesta manera plenar un poc el "paper".

Bé, la meua vida no és molt interessant però en tinc una bona notícia, no se si t'anrecordes que fa una o dos entrades parlava de una sensació molt estranya que tenia des de la finalització de les vacances de Nadal, pues, ha desaparegut completament. De la mateixa manera que aparegué, ha desaparegut, i ara estic molt més animada i alegre. Cosa que agraïsc moltíssim perquè no acabava de disfrutar el dia a dia ni de ser totalment jo.
A més a més he tornat a la meua afició de fer puzzles amb la meua mare, activitat que pot ser ajudara a la meua "recuperació". El primer que compràrem va ser un de 500 peces amb la imatge de dos gatets en una cistella i moltes flors per tota la imatge, però com que l'acabàrem en tres dies decidírem comprar un altre, però aquest de 1000 peces. Aquest no té res a veure al dels gatets, el nou és la imatge de dues barques al mar i edificis de fons. Qui ens hauria dit que era tanta la diferència entre els dos trencaclosques! Però som unes valentes i encara que no el farem tan ràpid, hi ha vegades que també està bé pensar un poc més del que toca, i a més, amb la meua mare!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada