diumenge, 9 d’abril de 2017

PASQÜES


Tres setmanes i tres dies. És el temps que hi havia entre Falles i Pasqües. Mesurem el temps que hi ha entre festes, sobre tot ara que ja queda poc per a l’estiu. En aquestes setmanes hem tingut quatre exàmens i hem fet unes eixides. 

En referència als exàmens... millor no parlar de matemàtiques. Els altres, esperem que millor. 

Com els darrers anys, vam anar a les Proves Cangur al Politècnic. Enguany no duia idea, però si t’ho demana un professoral que respectes... no pots dir que no. A més, sempre està bé anar a la Universitat. També hem visitat el MUVIM, i ens agradà molt, cosa que ens sorprengué una mica. Feia bon temps i passejarem pel centre de València també.

Ara s’acosta un període de descans. Aniré a Utiel a veure la meua família i els amics. No crec que anem enlloc més, de moment no hi ha res planejat. Supose que anirem al camp a fer una torradeta, el típic. Esperem que el temps no siga plujós com altres anys. Cal agafar forces perquè només queden vuit setmanes de curs i cal fer un esforç extra. 

Per cert, he estat fullejant una revista on hi ha les notes de tall de l’any passat en la Universitat... Mare meua, quin estrés! No tinc ni idea el que acabaré estudiant. En ciències demanen unes notes altíssimes! Potser el millor seria agafar un any sabàtic com fan a altres països per pensar-m’ho. Ací tots dirien que m’havia tornat una Ni-Ni. No ens entenen als adolescents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada