dilluns, 10 d’abril de 2017

PASQUA

        Retorn al bloc, com esteu? Jo bé (ara), encara que aquest cap de setmana m'he trobat amb malestar i mal de cap, però el bo que puc treure d'això és que les vacances de Pasqua estan cada vegada més a prop que comencin, tinc moltes ganes, sobretot perquè vaig a veure a familiars que fa temps que no els veia malauradament, bo i ja que hi som, les mones de Pasqua també influeixen en les meves ganes perquè comencin aquestes vacances.


        Parlant de la setmana que he tingut ha estat una mica atrafegada i estressant perquè he fet tres exàmens de Filosofia , Matemàtiques i Física i Química, que per a mi eren bastant difícils... No em van sortir molt bé i em dóna ràbia perquè dono el màxim de mi mateixa i després no aconsegueixo bons resultats... Deixant aquest tema, el dijous vam anar els meus companys i jo a un museu anomenat " MuVIM" que està ací a València. La veritat és que m'esperava que seria una mica més interessant però igualment em va agradar , aquest museu tractava de rescatar l'art valencià de tots els temps, la Il·lustració i la Modernitat.


        Pel que fa a l'actualitat, fa uns dies em vaig assabentar d'una notícia que em sembla indignant, tracta d'un home anomenat Paco Sanz que sí que és veritat que pateix d'una malaltia anomenada " Síndrome de Cowden" (la qual produeix ferides a la pell, tumors malignes com el càncer i moltes coses més) però la qüestió és que els mitjans de comunicació han descobert que és un estafador, ja que en el seu cas particular la malaltia no estava en una fase avançada i gràcies al fet que va ser detectada a temps era tractable a Espanya, al contrari del que ell esmentava en els mitjans socials, ja que afirmava que la seva malaltia era terminal i que necessitava una gran quantitat de diners per a pagar un costós tractament als Estats Units que podria "salvar" la seva vida....  I amb aquesta sàtira de mentides el molt fill de la seva mare es va embutxacar 250.000 euros, però com diu la dita les mentides tenen les potes molt curtes i qui és dolent ho acaba pagant, o això crec.
Resultado de imagen de museo muvim
Imagen relacionada
  


          Fins a la pròxima entrada i bones vacances de Pasqua per a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada