dilluns, 10 d’abril de 2017

He escoltat vacances?

     A temps d'ara tots els meus companys estaran parlant del mateix tema, de les vacances de Pasqua  i, mare meua (com supose que tots ells) tinc unes ganes!!

  Vaig a contar un poc el que vaig a fer aquestes vacances: el primer de tot me'n vaig al poble de Paula Patiño del 21A, és en Conca i diria el nom, però és molt estrany i sempre se m'oblida, tinc moltes ganes d'anar-hi ja que aquest cap de setmana he eixit de festa i sembla que contra més surts de festa, més ganes tens de tornar-te a anar -tant de bo em passara això estudiant-.
   En segon lloc, quan torne del poble de Paula, passaré temps amb la meua família ja que la meua germana de Sevilla vol vindre a València i, encara que siga com una segona mare i de vegades siga molt pesada, la trobe en falta. A més la meua iaia vol que estiguem tots junts i vol fer-nos una sorpresa, tinc intriga de veure el que serà, però, com tot, caldrà tindre paciència i esperar.
   Finalment, quan s'acaben les Pasqües, la meua mare i jo ens n'anirem a Itàlia, exactament a Roma. Jo no volia anar-me'n i perdre institut, però sempre he volgut visitar Roma i, per una banda m'agrada molt viatjar, i per l'altra com no volia que ma mare se n'anara sola, vaig acceptar anar amb ella. Així que les classes del 2 al 6 me trobaran a faltar.... Ja us contaré!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada