dilluns, 10 d’abril de 2017

GANDIA ENLLÀ VAIG!

Ja no queda res per a les vacances de Pasqua i després d'aquestes ja està acabat el curs com aquell que diu! Encara que les setmanes de després sembla que van a ser dures perquè segur que tenim molts exàmens, treballs o pujades de nota... Jo només penso que falta l'última empenta i ja haurem acabat primer de batxiller. 
 El dijous dia 7 vam anar a una excursió amb el professorat de filosofia i la nostra tutora. Es tractava d'una exposició sobre l'evolució de la humanitat. En la primera sala es trobaven uns quants escrivans copiant texts i llibres i un comença a fer-se preguntes sobre el que estava copiant perquè ell deia que no estava d'acord amb això que estava copiant; i així van sorgir els primers filòsofs. I tota la visita era com si passéssim per una màquina del temps i poc a poc passant per totes les èpoques fins a arribar a la nostra. El més impactant per a mi va ser la penúltima sala on hi havien unes quantes televisions on sortien imatges de les catàstrofes humanes provocades pels mateixos humans. Aquesta última saleta et donava a pensar molt ja que estem molt avançats en moltes coses com medicina o tecnologia però en altres estem molt endarrerits ja que segueixen morint de fam xiquets,xiquetes,homes i dónes mentre altes viuen amb tot tipus de luxes; també hi han guerres que duren anys i anys i ningú les para, fins i tot i han països que afavoreixen aquestes situacions venent armes.
Tinc moltes ganes que arribi el cap de setmana que va ja que em vaig a Gandia a participar en un torneig. Espero que ens vaja bé i que almenys quedem entre les tres primeres! 
QUINEEES GAAAAANEEES D'ANAAR A LA PLATJAAA!! JA QUEDA MENYS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada