dilluns, 10 d’abril de 2017

De vacances!

Hola amics! Bona nit. Espere que hàgeu passat unes bones falles (de les quals no vaig poder parlar l'entrada anterior per no ser de temàtica lliure) i que passeu unes bones pasqües. I és que no em puc queixar amb tantes vacances, la veritat siga dita. I vos preguntareu, realment feien falta aquestes que vénen ara? I jo vos diré, rotundament .
Amb aquesta setmana d'examen per dia que he tingut meresc un descans, o això crec. A soles ens falta un examen de castellà demà i a disfrutar. En realitat estic un poc nerviós perquè és de memoritzar i no se'm dóna bé però per altra part, la professora és bona i els seus exàmens solen ser fàcils. Demà m'alçaré prompte per estudiar i ja està, per si de cas...

També, el dia 31 de març va ser el meu aniversari. A classe d'educació física, el xic de pràctiques es va acomiadar de nosaltres i algú li va informar de que jo complia dèsset anys, aleshores va fer que el meu grup cantara "Aniversari feliç" per a mi. No podia passar més vergonya però al cap i a la fi, fou un bon moment. Després, a la vesprada vaig celebrar-ho amb els meus amics, anàrem al Laser-Game i després a dinar al KFC. Fins i tot, una amiga molt "graciosa" em va regalar un tutú blau i va fer posar-me'l enmig del restaurant. Un dia per recordar, sí senyor.

A més a més, el dijous passat vaig anar a un museu d'excursió de filosofia. No fou molt divertida la visita però sí curiosa, la cosa és que d'una forma o altra passàrem el dia. El que sí que em va a agradar és l'excursió del dimarts que ve, ens anem ni més ni menys que a l'oceanografic! Vaig anar de menut però ja no em recorde però aquesta vegada serà millor, passaré tot el dia amb els meus amics ja que ens deixen també quedar-nos per la vesprada.

I això són totes les novetats, bones vacances!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada