diumenge, 9 d’abril de 2017

CAPÍTOL IX: Excursions i aniversari

On la llum tremola a la llunyania, allà per les vacances de juny, estem brillant en el xicotet sol que ve a través de les marees a les vacances de Pasqua. Ja s’acosten les vacances de Pasqua i amb elles el meu aniversari, dèsset anys, i cada vegada més i més i més vell. Per què no puc ser Peter Pan?

Aquesta altra bella setmana de classe el més interesant ha sigut que hem anat a visitar el Museu Valencià de la Il·lustració y la Modernitat, en resum el MuVIM. M’agrada la historia i el museu no estava mal, però era un poquet avorrit, massa llarg i una de les veus que et contava els successos de la historia era la mateixa que li posen a Dumbledore en les pel·lícules de Harry Potter, lo que em va fer molta gràcia.

Aquest dimecres també ens anem d’excursió a l’Oceanogràfic (espera, dues excursions seguides en menys de una setmana, que serà el pròxim, un Pablo Rufete amb tot deus en les notes). Vull veure pingüins, els adore. Són molt “patosos” i m’agrada molt que semble que porten vestit d’etiqueta. Probablement em quede a viure amb ells.


Al pròxim blog tindré un any i uns dies més i el mateix cervell amb la mateixa imaginació que no em deixa escriure més de 200 paraules.


Pingüí dels meus amors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada