diumenge, 9 d’abril de 2017

ARRIBEN LES VACANCES!

    Quan vaig tornar a l'institut de les vacances de Falles semblava que les tres setmanes que quedaven fins a Pasqua serien eternes i que mai terminarien, però ja únicament ens queda donar un dia més de classe -i un examen més, no podia ser d'una altra forma-.

Resultado de imagen de muchos examenes Les dues primeres setmanes d'aquest període entre festes van ser molt tranquil·les, no teníem cap examen i no havia molts deures, però aquesta setmana passada... El dilluns vam fer un control de filosofia que em va eixir més o menys bé. El dimarts teníem un examen de matemàtiques per al qual solament podíem estudiar un dia, i a més, no havíem fet quasi exercicis a classe de les coses més difícils que entraven. No coneguem el resultat encara, però els meus companys i jo hem de pregar per aprovar. El dijous era el dia del examen de física, que va ser el que millor em va eixir, ja que el control va ser prou fàcil i jo havia fet molts exercicis i problemes. No vull sonar ambiciós, però espere no baixar del nou... Aquell mateix dijous, després d'aquesta prova vam fer una excursió de la que estic segur, ja ha parlat molta gent.

    El dissabte pel matí, me'n vaig assabentar d'una notícia que em va alegrar molt: La Oreja De Van Gogh, un grup musical basc que he escoltat al llarg de tota la meua vida, vindrà a València el pròxim 12 de juliol -un dia després del meu aniversari- per a donar un concert. Encara no estic segur de si aniré o no, però jo tinc moltes esperançes!

    La meua setmana termina ací, escrivint aquest bloc, l'única cosa que faré aquesta vesprada serà estudiar per al examen que he de fer demà. Així termina la meua entrada de hui, fins a la pròxima retransmissió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada