diumenge, 26 de març de 2017

Un altre punt de vista

Ja estem ací de nou, després d'haver passat una setmana fantàstica de falles en què he disfrutat molt veient els ninots , les mascletades, els castells, etc..

En primer lloc les falles són una festa que se celebra molt de temps arrere, en la que s'han modificat diverses coses com la vestimenta i l'acte de la crema. Són molt característics els anomenats ninots, que són representacions de to humorístic ja siga polític o social en el que es reflectix el que està ocorrent en l'actualitat.

Dins dels ninots em vaig a centrar en la figura femenina que es presenta en les falles. Hi ha molts estereotips i estant en un segle en què cada dia es lluita per la igualtat de sexes hauria de quedar reflectit cap actitud masclista.

En aquesta imatge podem veure els Reis que se'n van de vacances, els dos han de portar equipatge , no obstant això podem veure que ella és la que càrrega amb tot i el rei només porta un flotador d'elefant (simulant la caça, que ací és on està el to humorístic polític) , pel simple fet de ser una dona no s'ha de fer càrrec de tot ja que haurien de repartir-se el pes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada