diumenge, 26 de març de 2017

REPRESENTACIONS PROHIBIDES

Quina pena que ja s'hagen acabat una de les festes que més m'agraden. En veritat també tenia ganes de començar l'institut ja que com més prompte millor comence abans acabarem el curs.

Estes falles han estat prou movidites i m'han deixat prou cansat ja que eixia tots els dies amb els meus amics i tenia moltes ganes de descansar. També em queixe un poc pels pocs dies que ens donen i ara que s'han convertit en patrimoni de la humanitat haurien de donar-nos potser alguns dies més.

Les falles es caracteritzen principalment perquè representen per mitjà d'uns ninots les paròdies d'alguns personatges coneguts. Però alguns ninots potser es podria pensar que es passen o que es pot arribar pensar malament pel que intenten representar. Com per exemple, a les dones últimament s'els representa massa lleugeres de roba o s'els representa amb alguns atributs seus massa exagerats.

 perquè això és del que pense parlar, està bé que representen paròdies del que està ocorrent en l'actualitat, com per exemple: Trump amb un gran feix de bitllets i la seua dona clarament molt bonica amb els seus atributs exagerats.
 Crec que haurien de respectar més a la dona respecte a eixe tema. Cal representar-les amb més atenció o potser que s'els canvie quelcom, ho dic perquè ningúa dona es dona cmpte amb d'això ja que resulta fins a graciós però poden haver-hi persones que si els moleste que facen eixes representacions.

No veig jo que facen en molts casos eixos tipus de paròdies amb els hòmens, per això després pensen alguns que és masclisme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada