diumenge, 26 de març de 2017

MALA FAMA

Hola! Altra vegada escrivint al blog després d'unes falles molt bones! Bé, en aquesta entrada vaig a parlar sobre el masclisme i la massiva imatge de les dones als ninots de les Falles.

Primerament, els ninots són figures de caràcter crític i burlesc que utilitzen els artistes fallers per a cridar l'atenció de la gent que veurà la Falla, en la majoria del casos la dona és el personatge més utilitzat per a dur a terme aquestes crítriques, moltes persones parlen de masclisme. Utilitzen estereotips que poden ofendre a algunes dones perquè poden sentir identificades, el tema més comú es la prostitució o també la mostra de las parts íntimes d'una dona.

Resultado de imagen de falles/ ninots 2017 valenciaPer exemple, en aquest ninot podem observar com la dona no está vestida tradicionalment, han intentat que fora més provocativa exaltant d'una manera més important les seues parts superiors. I així poder ser objecte sexual del hòmens.
Resultado de imagen de falles/ ninots 2017 valenciaUn altre exemple és aquest, on podem vore que una altra vegada utilitzen les parts superiors de la dona per a crear una gran atenció al públic. Es veu com una dona amb pits exuberants es fa fotos. D'aquesta manera donen una imatge de la dona que no és, fàcil i amb un gran desig sexual.Des del meu punt de vista pense que la utilització massiva de la dona pot donar lloc al masclisme, un tema que ara en l'actualitat preocupa a molta gent.

Fins a la pròxima entrada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada