diumenge, 26 de març de 2017

El masclisme en les falles

Les falles són les festes tradicionals de València. Fins ara eren de les festes més conegudes a Espanya però enguany han sigut considerades patrimoni de la humanitat pel que ja són conegudes a nivell mundial. Són unes festes increïbles i molt sorprenents, ja que hi ha de tot: mascletas, carrers il·luminats, revetles, concerts i sobretot ninots, pels quals es caracteritzen les falles. Per als estudiants les falles no solament són dies de descans de l'institut, sinó també per a divertir-se i eixir amb els amics i els familiars.

Però, com en totes les festes hi ha una part dolenta. D'una banda està la música, al matí les bandes comencen a tocar pel desperta i a les nits les disc mòbils. A més de que també hi ha molt soroll de petards i de gent, i si tens un gos, als quals no els sol agradar els petards (en el cas del meu gosseta) traure'ls a passejar pot ser un infern.

Per l'altra part també hi ha masclisme en les falles. Un dia anant amb la meua mare a veure falles em vaig trobar amb una en la qual hi havia uns ninots, que al meu semblar, eren un poc masclistes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada