dilluns, 27 de març de 2017

ADÉU A LES FALLES

Ja fa una setmana que s'acabaren les falles i que hi ha que tornar a classe, encara que jo no he pogut perquè hi estat malalt de la gola .

Ací el tema que hi ha que parlar és el masclisme que hi ha en la societat i fins i tot en una festa com són les falles.

Bé és cert que ja no és te l' imagen
de que les dones únicament serveixen per a estar cuidant al fills i fent les feines del hogar , ja que en aquestos anys s'ha incorporat molt més al món laboral , però tot això és com una en fermetat que però molt que tingués la vacuna continua encara de manera més reduïda.


No més hi ha que vore aquestos dos ninots en els quals les dones queden vistes com únicament objectes carnals pels homens.
Encara fa falta molt, per a que no es tinguen aquestos exteriotips en compta ja que és realment trist que en el segle xxı segueixen i més en una festa com les falles en les quals s'usen com burla al-hora de fer-ne ninots que qualsevol persona del món que vinga a valència per veure les falles les vega per el que queden com una societat masclista .

Està clar que per als homens poden arribar a fer-ne gràcia vorells però realment hi té que ser desagradable per a una dona vore com és fan aquest tipus de burla a dia de avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada