diumenge, 26 de febrer de 2017

VISCA LES FALLES

Des que va començar el curs i tingut moltíssimes ganes de que arribessin les falles perquè són la meva festa preferida, a causa que en falles amb els amics es poden fer infinites coses, des d'anar amb ells a la mascletà fins a passar la nit amb ells.
Des de fa temps vam quedar diversos dies de març per anar a veure la mascletà i de pas quedar-nos a dinar pel centre, però aquest any serà el primer en què no podrem sortir de classe, anar a la mascletà i tornar a classe a la tarda ja que els dies que vam sortir més aviat són dilluns i dimecres i a sobre vam sortir a les 2, ab que impossible arribar, però la part positiva és que podem quedar els caps de setmana per veure la mascleta, part dolenta, que hi haurà molta més gent que de el normal.

Una altra part bona de les falles és el descans dels exàmens, perquè aquesta setmana que véns tenim sis exàmens en cinc dies, nose com ho han aconseguit però és sorprenent posar tants exàmens en una setmana. Una cosa també propi de les falles són les seves xurros amb xocolata, que lamentablement no m'agrada menjar ja que odio la xocolata, sembla estrany i impossible però ho és, igual que a alguns no els agraden les patates fregides a mi no m'agrada la xocolata .
L'any passat a classe d'anglès intercanviàvem cartes amb una classe anglesa de Londres i un amic meu tenia un noi que, en vacances, venia a València a passar les falles amb la seva família i li demanem conèixer uns amics i jo i ell ens va dir que si, vam passar una tarda inoblidable en la qual el va aprendre una mica més de les falles i nosaltres de les seves festes, l'única part dolenta era mantenir conversa amb el perquè només parlava anglès però un dels meus amics s'anava a treure l'any passat el b2 així que va fer molt de traductor i per això sempre li estarem agraïts.
Bé, seguiria comptant perquè històries de falles tinc milers però blogs un, conque, amb això finaliconquetzo i els desitjo a tots els meus companys molta sort amb els exàmens d'aquesta setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada