diumenge, 12 de febrer de 2017

UNA PETITA TREVA

Malgrat que la quinzena va començar amb alguns exàmens, podria dir que a aquestes dues setmanes ha hagut una petita treva, especialment a aquesta última setmana.

Primer va ser l'examen de filosofia. Hi vaig anar molt nerviós però em va sortir prou bé -encara que vaig tindre un error molt absurd el qual em costà un punt-.

Després van vindre una exposició a anatomia, l'examen de química orgànica i al següent dilluns, el de Matemàtiques.

Aquesta setmana ha sigut tranquil·la. Alguns companys es van anar a Andorra i altres... no vingueren, per això érem molt pocs a classe.

El dimarts vam anar d'excursió a la Politècnica. Em vaig quedar bocabadat per l'increïble que era allò: pareixia una ciutat! Ens van donar un parell de xerrades sobre la Universitat, sobre les notes de cort, sobre les carreres... i després ens separaren en grups segons la branca que volguérem visitar. Vaig triar Enginyeria Aeronàutica, i la veritat és que a eixa facultat hi vam anar molt poca gent -de classe solament la triàrem Colomer i jo.-

Primer ens van portar a una sala a la qual hi havia impressores 3D -mai n'havia vist una-; vam estar a una aula amb ordinadors i molts aparells, on ens ensenyaren un videoclip d' algunes construccions -drons, sobre tot- que havien fet els estudiants. Després, vam entrar a l'hangar -sí, era una de les coses que més volia- on hi havia uns avions i helicòpters impressionants. Per a finalitzar la visita, vam tindre més o menys una hora lliure que aprofitàrem per a passejar per la politècnica i per a asseure'ns alguns amics a un bar mentre xarràvem i ens menjàvem unes braves.

L'enginyeria aeronàutica és molt interessant, però cal tindre una bona nota i esforçar-se molt...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada