diumenge, 26 de febrer de 2017

SI ES POT!!!!

Aprofito l'únic moment de tot el cap de setmana per a poder escriure al blog. Estic prou aclaparada amb tots els exàmens de la setmana que bé, ja que tinc 8 exàmens en 5 dies... Però soc positiva i penso en què només queda aquesta setmana i després falles! Ha estat un cap de setmana prou bo llevant dels estudis, quasi guanyo amb el meu equip contra les primeres hem perdut de 6 però faltant 2 minuts anàvem guanyant d'1; també ha sigut bo per que ha vingut el meu germà de Barcelona a passar tot el cap de setmana amb la família.
Fins Kimbo està estudiant
El dia 23 feia 4 anys que vam comprar al meu gos Kimbo, sembla mentida però un gos et pot canviar la vida. Ara el meu gos és un més de la família 😍. Des que sóc petita m'encanten els animals i quan em van comprar a Kimbo vaig ser la persona mes feliç del món i ara mateix no m'imagino la meva vida sense ell.
Hui és un dia molt especial per a tots els valencians que els agradin les falles. Hui ha sigut la primera mascletà i acaba de començar la cridà, així que ja estem oficialment en falles!! Tinc moltes ganes de que arribi el divendres per que em vaig a anar amb la meva amiga Isabel a la mascletà i serà la primera que veig aquest any. Les falles son una festa molt especial, bonica i única que els valencians i tot el que vingui tenim sort de gaudir. M'alegra molt que arribi aquesta festa per que ja comença el bon temps i cada vegada queda menys per a vacances d'estiu. 
Aquesta vegada em vaig a acomiadar i vaig a desitjar molta sort a tots els meus companys per als exàmens finals.Ja queda poc!!👏👏👏

Resultado de imagen de crida 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada