diumenge, 12 de febrer de 2017

SETMANA TRANQUIL-LA

Aquesta setmana ha sigut prou tranqui-la, ja que alguns dels meus companys s'han anat d'excursió a la neu, aleshores hem donat classe, però ha sigut més passatjera que si estem tots obviament
D'aquesta setmana el que més m'ha cridat l'atenció es que en l'assignatura de Biologia, després d'estar durant molt de temps donant classe normal, finalment hem anat al laboratori ha fer algunes pràctiques. 
Resultado de imagen de cientifico dibujos
El professor ens va explicar com veure els estomes de la planta, amb ajuda del microscopi clarament, i fent abans una sèrie de processos per a poder veure-los

A més, el dimarts ens vam anar d'excursió al Politècnic de València, i ens van explicar com funciona tot allí. Ens van explicar totes les carreres que podíem fer en aquesta universitat, i cadascun després elegia la carrera que queria fer i ens ampliaven la informació depenent de qual hages triat.
Per a finalitzar dita excursió ens deixaren hora i mitja més o menys per a que poguerem recòrrer tota la zona i estar tranquils en aquella "mini ciutat". 

Ara comencem una nova setmana en la que tenim algú examen, aleshores toca posar-se les piles per a poder obtindre la màxima nota. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada