diumenge, 12 de febrer de 2017

Realitat o ficció?

Hola amics. Bé, altra setmaneta més al bloc. De què anem a parlar? No ho . I pensareu, comencem bé no? Sí, prou bé tenint en compte que per a variar no m'apeteix molt escriure aquesta estimada entradeta. Acabe d'arribar del xalet i a soles m'apeteix disfrutar de les meues galetes "Choc D'or" i del meu suc preferit, bresquilla de "Minute Maid". Açò mentre veig alguna sèrie o jugue algun videojoc. Res m'agradaria més però a la nostra vida sempre hauràn responsabilitats i les meves ara mateix són escriure al bloc i llegir-me les 30 pàgines finals de "La Metamorfosis", un llibre de lectura del qual tenim demà un exàmen. He de reconéixer que el llibre està molt , m'ho podria llegir pel meu compte si no fóra obligatori i també m'és entretingut escriure però preferiria fer altres coses. La cosa és que no em puc queixar...encara que m'estic queixant. Una contradicció? Fortu estaria orgullós...

Canviant de tema, últimament he tingut somnis estranys i amb estranys vull dir que s'adeqüen molt a la meva realitat. Són personals, així que no vaig a narrar-los però imagineu-vos-ho: haver somniat de manera que quan despertes, dubtes si han passat durant la nit; si no són res, només producte de la teva imaginació o pel contrari, serien senyals del que podria ocórrer en un futur. És esgarrifós no? No. L'esgarrifós és el que ve ara.

Fa una setmana i mitja més o menys, una amiga meua va parlar-me de la nit horrible que havia passat. Es veu que va dormir boca per amunt i va experimentar un succés que es coneix com a "Paràlisi del somni". Es tracta de un fenómen en el qual, mentre dorms, despertes de sobte però només la teua ment. El teu cos, adormit, es queda paralitzat i no el pots moure. Diries, que graciós no? Doncs no perquè, mentre et trobes en aquell estat, patixes un malson tan real com el que vos he dit abans. Posa't en la situació, sents que alguna cosa està damunt teu i no pots moure't, et trobes a ta habitació veient coses o bé paranormals o bé malignes i quan despertes a meitat de nit penses: ha sigut tan real... He investigat un poc i es veu que és un fenómen que pateix un 60% de la població almenys una vegada per vida. Ma amiga és molt valenta, ja l'ha passat dues vegades i no s'ha  tornat boja. Segons el somni que m'ha contat...no crec que ningú vulga repetir l'experiència.

També he vist que aquest succés és relacionat amb Incubus, un dimoni que apareix quan dorms i provoca la paràlisi i els malsons. Dóna molt de mal rotllo, eh? Un malson com aquest no li'l desitjaria ni al meu pitjor enemic. Però bé, és el que hi ha. Un fenómen més que no té explicació lògica.

I amb això m'acomiade. Que passeu bones dies i nits, sobre tot nits. Per cert! Quasi se m'oblida. No dormiu boca per amunt, diuen que és més probable l'aparició d'Incubus. Adéu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada