dilluns, 27 de febrer de 2017

QUÈ FAIG EN BATXILLERAT?

Portem ja la mitat del curs i encara hi ha gent que té dubtes sobre el seu futur, no sap qué carrera fer o ni tan sols sap qué assignatures elegir per al següent curs. Per això cal que tots fem una reflexió : què estic fent a batxillerat?
Actualment existix, per desgràcia, un gran nombre d'estudiants que no sap qué fer en el futur però ja te una petita orientació, per aquesta raó han volgut elegir el batxillerat i no un cicle formatiu, un grau o deixar els estudis. Però hi ha una altra reflexió que també caldria fer: per què no tenen les idees clares? A mi se m'ocorren tres raons:
1) Falta de vocació
2) Falta d'interés 
3) Falta de motivació
Aquesta setmana m'agradaria tractar l'últim factor ja que normalment sempre li tira la culpa a l'estudiant però també cal que ens parem a pensar en els professors. És molt possible que l'estudiant no tinga les idees clares però i pot ser per això tinga més dificultats en aconseguir notes altes, però es pot complicar encara més si tens algun professor que et presione massa i et recorda en quasi totes les clases que no pot entendre què fas a classe i l'inútil que pots arribar a ser.
La meua conclusió és que encara que l'alumne no tinga molt interés en una assignatura el que hauria de fer el professor és tractar que al final li agafe gust en lloc de fer que l'odie més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada