dilluns, 27 de febrer de 2017

Quan és el futur?

         Bona nit, ja estic ací altre diumenge i crec que ja tinc molt clar de què vaig a parlar hui. L'altre dia a classe el professor va fer aquesta pregunta: Què feu en batxillerat?      La resposta en el meu cas -i de segur que en el de molts companys més- està molt clara ja que què anava a fer si no? Acabes l’ESO i encara eres un/a xiquet/a sense res clar en la vida, i, com tot el món, t’aventures a fer batxiller. 
   Aquesta elecció per a moltes persones és la més adequada però, després estan les que creuen que açò va a ser bufar i fer ampolles i, que sense donar un pal a l’aigua van a passar de curs amb totes aprovades, però sense cap èxit acaben per deixar-se batxiller i donen per perdut un any de la seua vida.  
   Anar a la universitat ja són paraules majors. En la visita que vàrem fer l’altre dia a les univeristats, jo vaig anar a la Facultat de Ciències Biològiques i la veritat és que em va desil·lusionar un poc després d’assabentar-me  que en la de Medicina van vore morts! I jo només vaig vore animals dissecats- que no estaven mal, però m’imaginava altra cosa.- 
   De moment em deixe el futur a un costat, ja que pensant tant en ell no es disfruta el present, però, mentrestant cal treballar molt dur i tot esforç tindrà la seua recompensa, o no...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada