divendres, 24 de febrer de 2017

PENSANT EN EL FUTUR


Després d’anys amb dubtes sobre el que vull fer en el futur o sobre el que vull estudiar, per fi tinc una idea més o menys del que vull.

La setmana passada va ser decisiva per a aclarir les meues idees ja que jo a penes sabia que era el que volia ser, a soles sabia el que no volia, i era molt frustrant, perquè cada carrera que passava pel meu cap no superava la pregunta de… Vull fer açò tota la meua vida?


Resultado de imagen de bioquímica laboratorioLa setmana passada vaig mirar algunes carreres per Internet i quan vam anar a la universitat vaig obrir els ulls, m’agrada la química però no vaig agafar eixa carrera sino que vaig anar a biologia, en la qual ens  van donar una xarrada sobre les quatre carreres que engloba la biologia, i vaig adonar-me que la que m’agrada és bioquímica i ací és on entra la química que sens dubte la preferisc a les matemàtiques o la física. També m’agrada farmàcia que seria una segona opció ja que la nota de tall de bioquímica és molt alta i la de farmàcia és una mica més baixa. Aquestes són les úniques carreres que  m’he plantejat poder treballar d’açò tota la vida, perquè és veritat que la gent diu que has d'estudiar allò que t’agrade encara que no tinga futur però jo no ho veig així perquè no serveix de res estudiar alguna cosa que t’agrade si desprès no podràs treballar d’això, jo crec que has  d'estudiar el que t’agrade però també pensant en el futur, perquè hi ha moltes coses a tindre en compte i això és el que he intentat fer jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada