diumenge, 12 de febrer de 2017

Paisatge nevat

Resultado de imagen de estacion vallnordCom altres companys, esta setmana he estat de viatge a Andorra. Jo només havia anat a la neu i esquiat quan era xicoteta, per la qual cosa aquest viatge em feia molta il·lusió.
Per a començar vam haver de fer un viatge de set hores en autobús, se'm va fer un poc pesat en el tram final. Després vam ser a l'hotel i vam arreplegar el material d'esquí.
 
Resultado de imagen de caldea
Al dia següent vam anar a les pistes d'esquí de Vallnord, al principi va ser un caos perquè pràcticament mai havia esquiat. Quan em vaig posar els esquís no sabia manejar-los bé i tenia por de matar a algú, sort que vam tindre la classe amb el professor d'esquí, molt simpàtic per cert, i ja sabia més o menys com manejar-los, inclús em vaig tirar per la pista verda sense caure. Eixa mateixa nit vam ser a Caldea, un lloc impressionant.
El tercer dia vam anar a les pistes però hi havia molt vent i el temps estava molt malament, per la qual cosa no vam poder esquiar. En compte d'això ens en vam anar de compres per Andorra, que tenen les coses més barates, i a la nit vam anar a la pista de birles.
L'últim dia vam anar a les pistes i va ser el dia que millor m'ho vaig passar esquiant perquè com ja sabia m'ho vaig passar molt bé, em va donar molta pena haver d'anar-me'n. Vam tindre una altra vegada el viatge de set hores de tornada que se'm va fer més pesat que l'altre.
Ara cal tornar a la rutina i als exàmens ,però és una experiència que mai oblidaré i de la qual he aprés moltes coses.
                                Imagen relacionada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada