diumenge, 26 de febrer de 2017

JA QUASI ESTEM

Ja només queda una setmana per a que finalitze el segon trimestre. Aquest trimestre se m'ha passat molt ràpid, no perquè. Encara que en realitat aquesta ultima setmana és la setmana més important, ja que tots els dies estan replets d'exàmens molt importants.
Per això he tingut un cap de setmana un poc estressant, ja que l'examen de matemàtiques és molt important per a mi perquè he estudiat molt. També m'estic llegint el llibre de "Tirant lo Blanc" per a fer l'examen el dilluns, només em queden uns pocs fulls per a acabar-ho i no com acabarà tot. Tinc por d'embolicar-me amb els noms o de no haver entés alguna part del llibre, i fer-ho malament en l'examen. Però bo, jo llegir-m'ho, m'ho he llegit.

D'altra banda hui comencen les falles. En quant he baixat al carrer ho he notat en l'ambient: el soroll dels petards, les persones amb els polars fallers , l'ambient festiu i les banderes valencianes al carrer. A mi és una festa que personalment m'encanta, considere que és única en el món i totes les persones haurien de vindre almenys una vegada per a disfrutar d'aquesta impressionant festa.
 Però sé que abans de les falles queda encara aquesta setmana. Pense que en les assignatures que millor portava el trimestre passat ,la meua nota baixarà. Jo crec que és degut al fet que m'he centrat molt en les assignatures que pitjor me'n van anar el trimestre passat. Una és física i química, que ja l'he recuperat. I l'altra és matemàtiques que l'examen és demà.

 Així que espere que isca tot bé i d'esta manera m'acomiade d'este blog. Fins a la pròxima!

 Resultado de imagen de fallas fiesta 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada