diumenge, 26 de febrer de 2017

FALLES..?

Les Falles ja són ací, i la gent sembla més animada que fa unes setmanes, però és per a tots així? Em sembla que no.
Personalment les Falles per a mi són "meh", una festa que es celebra a la meua ciutat natal amb la qual em trobe identificat. A més em molesta tant de soroll al carrer, no és pot ni caminar tranquil, perquè en qualsevol moment pot aparèixer el típic gracioset a tirar-te petards al costat, que creu que és graciós però el seu humor només el comprèn ell.
He vist xiquets tirant petards a gent major, a animals i inclòs al costat dels carrets de bebès, a més que cada any que arriben les Falles hem que canviar quasi totes les papereres del barri perquè sembla divertit fer-les explotar no? Tinc un dubte, aquesta gent, el dia que van fer repart de cervells es va quedar dormint o què?
El que més m´agrada de les Falles és quan acaben - en veritat no, la festa és festa - personalment, la Crema és on millor em sent, no hi ha tant de soroll, i pots estar amb els amics en un ambient calent, si és que la nit refreda. I per a una cosa que m'agrada, acaba prompte, ja que al dia següent hem d´ anar a classe i no és que hi estem per a faltar a classe. Com a consell, gaudeix de les Falles però deixa gaudir del seu temps a la gent a la que no li agraden, i tracta de molestar als altres els menys possible, gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada