diumenge, 12 de febrer de 2017

ESTUDIANTS VIATGERS

Aquesta última setmana vam anar la majoria dels alumnes de tercer i quart de l'ESO i els de primer de batxillerat a l'excursió tan desitjada cap a Andorra que va durar quatre dies. En consqüència la setmana que ve cal que fem fer algun que altre examen i intentar recuperar les classes perdudes demanant apunts i fent els deures retardats per a enganxar-se al tren.

En aquesta excursió el pitjor de tot va ser el viatge ja que per a arribar a Andorra vam passar quasi huit hores de martiri a l'autobús, quan vaig arribar a l'hotel i vaig baixar de l'autobús i em vaig possar dret ja no sentia les meues cames i caminava d'una manera un tant estranya. El segon pitjor va ser, ja com un dels tòpics dels adolescents, no tindre connexió a internet des del telèfon perquè el Wi-Fi de l'hotel no arribava a la meua habitació i va caldre que m'apropara al marc de la porta i elevar al telèfon per a poder llegir els missatges. Una cosa que no podem deixar passar és que per a ser un hotel de quatre estrelles les estalactites de dos centímetres de pols en la part de baix dels mobles no passaven inadvertides.

Per l'altra banda, cal contrastar que ha sigut el millor viatge de la meua vida perquè he passat quatre dies magnífics amb els meus amics, antics i nous, fent nombroses activitats en les que vaig passar una bona estona i que no havia fet mai com esquiar o anar a un balneari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada