diumenge, 12 de febrer de 2017

Dues setmanes més.


Ja han passat dues setmanes des de l’última entrada a aquest blog, en el qual encara no se que escriure , perque el que es diu improvisar i tal no es que s’em done molt be, pero aixó em passa des de molt chicotet, pero ja li vaig pillant el tranquillo.

La primera setmana d’aquestes dues va ser més o menys tranquila, vam tenir algún que altre examen, pero no vam estar molt aturats (jo per lo menys). Ja la segona setmana hi va ser un poquet extraña perque entre que alguns companys es van anar a la neu, que vam tenir una excursió i una vaga, pel que no vam donar moltes clases, pero si que vam tindre diversos examens, en el que hi es trobava el examen de matemàtiques, el qual no se molt bé com em va eixir, espere que bé la veritat.

Ja estem per la meitat de febrer, aixó vol dir que ja queda molt poc per a les festes de falles amb les mascletats del centre, tirar coets amb els amics i tornar a vore a amics i amigues que tan sols veus en festes de tant en tant, a i com falta poc per a les falles, es va apropant el famós “caloret faller”. Pero al apropar-se les falles també s'apropa el final del segon trimestre i aixó la veritat em dona un poc de por perque no se quines notes vaig a tindre, pero hi ha que ser positiu.😄

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada