diumenge, 12 de febrer de 2017

Dies increïbles per Andorra!

      Aquesta setmana ha sigut un no parar! Vaig anar a Andorra amb els meus companys i vaig gaudir d'uns dies increïbles i que no dubtaria ni una mica en repetir. El dilluns s'ens va anar sense voler entre el viatge, que no va ser poca cosa, i el lloguer de tot el material. Recorde que el primer dia d'esquí, abans de donar les primeres classes, ens van deixar temps lliure per esquiar. No sabia ni com posar els peus i em vaig caure tan sols tocant la neu!

     Després de les primeres classes, i gràcies al meu monitor, vaig anar progressant. Abans de tornar a València ja era capaç de baixar per les pistes verds sense parar i sense caure. Pot ser per la majoria, una pista verda no presente molta dificultat, però per a mi fou un gran mèrit poder baixar-la sense acabar a l'hospital.
     També una de les coses que més em va agradar fou la nit a l'spa. Fou una experiència única eixir a les piscines exteriors durant la nit i veure tant les estrelles com els pics nevats a la llunyania. Per no parlar dels contrastos de temperatures a les diferents piscines i de la sauna, en la que si per mi fóra, hauria estat tota la nit.

      Quan vaig tornar a València, m'havia posat malalta i tenia adolorit tot el cos. Divendres al matí em va costar moltíssim no caure dormida a classe, i vaig passar tota la vesprada i part del dissabte següent sense eixir de la cama.
     Ja tinc tots els apunts pendents d'aquesta setmana i tots els deures que he de fer. Ja veuré com ho faig per posar-me al dia i estudiar tots els exàmens que venen, que no són pocs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada