diumenge, 26 de febrer de 2017

CAL PARAR-HO

Com ja sabeu aquestes últimes setmanes estan eixint per les notícies tots els casos relacionats amb l'acaçament escolar o amb el que ja coneixem com bulliyng. 

Açò és un tema seriós pel que cal actuar com més prompte millor i llevar-los la por d'eixos xiquets que no tenen ganes d'anar al col·legi pel que comporta.

Resultado de imagen de proyecto bullyingCal conscienciar, majoritàriament als jóvens perquè recolzen als xics i xiques que estan passant per eixa situació, com per exemple organitzant campanyes de suport, tant a ells com als pares per que ací només es parla dels xiquets però ningú es para a pensar com açò afecta a casa les respectives famílies.
El primer pas per a aconseguir-ho és que donem eixa seguretat o confiança perquè puguen comptar-nos el que els passa ,una vegada ho sapiem deuen sentir-se recolzats pels cossos directius dels centres escolars on es produïx l'acaçament i per descomptat pels seus companys. 

Ha de fer-se un seguiment de si allò que estava ocorrent per fi s'ha detingut.

Resultado de imagen de proyecto bullying
Per altra banda aquesta setmana passada han fet un programa relacionat amb este tema dirigit per Jesus Vazquez , ja que l'ha sigut un xiquet que ha patit bullying i se sent sensibilitzat. La finalitat d'açò no és buscar responsables si no traure a llum totes estes situacions i que es donen quanta de que realment no és una favada i que si vols i fem tots un esforç es pot eixir d'açò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada