dilluns, 27 de febrer de 2017

BLOC DIFERENT

Ja estem ací una altra vegada, però en aquesta ocasió no tinc cap idea per poder desenvolupar una miqueta i contar una petita historieta, però ja era hora de que intentara fer alguna entrada parlant del que pense, no? Ara mateixa estic sonmolienta, cansada i amb ganes de falles, però res d'això, he de fer el maleït bloc i a més, sense idees que és el pitjor que em podia passar.
M'imagine que tot el món parlarà del mateix i jo no vull ser menys que ningú així que, preparat? La setmana que ve està pleneta d'exàmens i encara no se com vaig a organitzar-me per poder estudiar-los tots i intentar traure una nota "decent" en tots ells; en tinc de valencià, d'anglés, de física i química, de matemàtiques i de castellà. No se si podré amb tant examen, però intentaré fer-ho el millor que puga.

Per canviar un poc de tema, ja que aquesta entrada es la ideal per a parlar un poc de alguna cosa que no siguen fet estranys o curiosos que m'han passat, m'agradaria parlar d'una sensació rara que tinc des de que s'acabaren les vacances de Nadal: no tinc ganes de fer res. Vaig a classe decaïda totalment, m'avorrisc a l'institut, cosa estranya ja que a mi m'ha agradat sempre anar, estar amb els amics i pasar una bona estona però no se que dimonis em passa. La meua mare diu que és el canvi de curs, de professors, de companys, de cicle... però jo no estic tan segura. Solament queda esperar que passe aquesta etapa tan ennegrida puga disfrutar de la meua estància a l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada