dissabte, 12 de novembre de 2016

UN ÚLTIM ESFORÇ (PER ARA)

      Queden poques setmanes per a la finalització del primer trimestre i la pressió és molt gran. Ja hem fet molts exàmens, però aquestes setmanes que estan a punt de començar estàn plenes de treballs i de controls. Hem d' esforçar-nos com mai hem fet, i probablement, el resultat no serà tan bo com els cursos passats, quan estudiant el dia d'abans podies traure excel·lents notes.

       La veritat és que estic preocupat per què les meues notes no són tan bones com esperava que foren, però pense que és normal baixar un poc el nivell el primer trimestre, ja que hi ha molts canvis que no m'esperava. No puc dir que totes les assignatures m'estàn anant mal, ja que he tret bones notes en algunes, però també hi ha alguns exàmens que estan aprovats pels pèls, i això ha de canviar. Ara que ja sóc conscient del esforç que suposa Batxillerat, no tinc cap excusa per al segón trimestre. Hi ha que aplicar-se, que el nostre futur està en joc!
     Alguns dels exàmens que hem de fer aquesta setmana: El llibre de llectura de castellà, matemàtiques (en el qual he de traure molt bona nota...), educació física, anglès i valencià. Vaig a donar el millor de mi, que no queda res, i després de tot el treball, sempre està la recompensa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada