diumenge, 13 de novembre de 2016

UN PAS MÉS

Tercera vegada que escric al blog i cada vegada crec que em costa menys, ara mateix estem en l'època més delicada del trimestre, estem en plens exàmens i només pense en finalitzar prompte. Hem superat ja la primera setmana, ha sigut un poc caòtica perquè el dos que hem fet eren prou difícils a més d'una exposició, però la setmana pròxima tinc 7 exàmens aixina que toca estudiar molt per a poder traure bona nota. Jo sóc una persona que es pren molt de veres les coses i això fa que m'estresse molt fàcilment per això l'època d'exàmens no m'agrada gens.
Resultado de imagen de ESTRESLa setmana passada vaig fer amb dos companyes més l'exposició del treball de valencià i en general va eixir prou bé, per la meua part estigué un poc fluixa ja que els nervis em van traicionar però de segur que la pròxima ix millor.
A més dels exàmens, en menys d'un mes comence les competicions i les últimes setmanes d'entrenaments són molt importants per a la preparació física però pels estudis no vaig a poder anar-hi tots el dies, realment els estudis són el primer i encara que em costa pensar que no vaig a poder anar quasi és el que hi ha i com jo, totes les meues companyes d'atletisme es troben en la mateixa situació aixina que amb paciència i esforç  de segur que podré portar-ho tot endavant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada