diumenge, 13 de novembre de 2016

Últimes setmanes d'Avaluació     Ara sí que sí estem acabant el primer trimestre del nostre primer curs a batxillerat. Per la meua part, he de dir que m'està costant massa més del que esperava traure bones notes. Quan comences el curs, penses que tan poc és tan difícil, que no hi ha més que una mica de diferència amb l'ESO i que tots són uns exagerats. Però ara estem en aquestes setmanes en què t'adones de la immensa diferència.


     Ja no estem en l'ESO, i això es nota en els exàmens i les notes. Estic en un punt ara mateix, en què estudie molt més que l'any passat i malgrat això no puc igualar les meues notes en la majoria de les assignatures. No parlem doncs de superar-les.
     Hi ha algunes assignatures de les quals ja sé la meua nota d'avaluació i estic prou contenta i satisfeta, com són biologia o filosofia. Això no deixa de ser un avantatge a l'hora d'estudiar altres assignatures ja que m'he llevat un gran pes de damunt. Espere que les meues demés notes seguisquen eixa línia o almenys que no és desvien molt. Per l'altra banda, està també educació física i les seues exigents proves. De vegades, massa exigents ja que s'ha de tindre en compte que no tots tenim la mateixa condició física i que això no hauria d'interferir a l'hora de poder entrar o no a una carrera universitària.
     En resum, ara hem de sobreviure a aquestes setmanes el millor que es puga i no deixar que els nervis facen de les seues. Així que ja sabem, cal posar-se les piles al màxim, que després ja vindran les vacances de Nadal per descansar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada