dissabte, 12 de novembre de 2016

SPRINT FINAL

 Este és el tercer blog que faig ja, com passa el temps quan em vullga donar compte ja hem acabat la primera avaluació.

 Em recorde que al principi de curs no em pareixia tan dur el batxiller i crec que m'havien ficat molta por però conforme van passant els dies em done compte que cada vegada costa més, ens posen més exàmens i tinc menys temps per a la meua cosa que no em fa gràcia.


 Estes últimes setmanes estic plena d'exàmens i tinc que esforçant-me al màxim perquè és l'últim sprint. He de traure les millors notes possibles per això crec que és bo descansar i no alçar-se a les cinc del matí per a estudiar un examen per que a mi no em servix de res,preferix dormir i ja que
isca com haja d'eixir.

 M'està resultant un poc difícil les proves d'Educació Física ja que no estic acostumada a fer-les. En el meu altre institut no féiem pràcticament res i he notat un gran canvi respecte a esta assignatura.


Durant estes setmanes en valencià la classe ha hagut d'exposar per grups un tema sobre autors explicar la seua vida i alguns poemes importants, d'altra banda hi ha hagut gent que li ha tocat exposar sobre temes realment costosos com a historia.

 Hem hagut de prendre apunts de cada presentació perquè és fonamental per a fer l'examen que tenim la setmana que ve.

 Tinc moltíssimes ganes que passen estes últimes setmanes i tinguem temps per a relaxar-nos no aclaparar-nos i disfrutar de les vacacions que se'ns presenten de Nadal unes dates que m'encanta poder passar-les amb amics i familia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada